Phytopower Original O

Er gaat niets boven PhytoPower. Geen enkel ander product of systeem bevat een krachtiger combinatie van prebiotica, probiotica, postbiotica, spijsverteringsenzymen, fruit en groenten van verschillende kleuren. PhytoPower is ontwikkeld om de kracht van de natuur te bundelen voor het creëren en cultiveren van de perfecte darmmicrobioom omgeving. De zorg voor de darmen is de ultieme stap naar gezondheid en welzijn van het hele lichaam.

HOE HET WERKT

Elke keer dat je PhytoPower drinkt of consumeert, ben je bezig met een meerstappenproces om je darmmicrobioom te voeden, versterken en beschermen.

1  Als eerste, verspreiden meer dan 20 miljard kolonievormende eenheden (CFU’s) probiotica van de Lactobacillus- en Bifidobacterium-stammen zich door het hele darmkanaal om een gezond, actief en divers microbioom te bevorderen.
2  Ten tweede, voedt PhytoPower’s indrukwekkende mix van prebiotica, die te vinden zijn in 40 volwaardige vruchten en groenten van verschillende kleuren, de probiotica en voeden ze het lichaam met polyfenolen en fytonutriënten.

3  Tot slot, helpen vijf unieke spijsverteringsenzymen je lichaam om een verscheidenheid aan voedingsmiddelen af te breken en leggen ze de basis voor een betere probiotische activiteit.

HOE TE GEBRUIKEN

PhytoPower wordt geleverd in individuele stickverpakkingen, waardoor dit geweldige product veelzijdig en gemakkelijk te consumeren is. De makkelijkste manier om PhytoPower te drinken is door het simpelweg te mengen in een groot glas water. Een blenderfles of een waterfles werkt hier ook prima.

 Voor wie het graag wil, kan PhytoPower in een smoothie, door yoghurt, havermout of andere voeding, drank naar keuze verwerken..
PhytoPower helpt je lichaam om de perfecte microbioom omgeving in je darmen te creëren. Daar is het voor ontwikkeld, en het is erg goed in zijn werk. Door het bevorderen en ondersteunen van de darmgezondheid is PhytoPower ook direct betrokken bij het gezond houden van de volgende systemen en functies van het lichaam:

De Samenstelling Opsplitsen

PhytoPower bestaat uit vijf verschillende en unieke positieve combinaties: vier fruit- en
groentemixen die de unieke fytonutriënten, flavonoïden en gunstige bestanddelen van elke
kleur bevatten, en een super spijsverteringsmicrobioommix met spijsverteringsenzymen en probiotica.

 EENVOUDIG, VEILIG EN TOEGANKELIJK

De ingrediënten van PhytoPower zijn duurzaam en natuurlijk geoogst en verzameld zonder GMO’s, onkruidverdelgers, bestrijdingsmiddelen, kunstmatige smaakstoffen, kunstmatige zoetstoffen of kunstmatige kleurstoffen. Next Balance is een suikerarm product ZONDER gluten, zuivel, maïs, ei of pinda’s.

PhytoPower bevat geen toegevoegde suikers, dierlijke bijproducten, lactose, sucrose of dextrose. Het is perfect voor alle levensstijlen: vegetarisch, veganistisch, paleo, keto en meer.

Probeert het NU !

scan deze qr code

vul de gevraagde gegevens

vul de betaling in

je krijgt per email het Ebook

per post worden je 2 sticks Phytopower toegezonden om te proberen.

of stuur ons een mail

support@van-nature-gezond.nl

of stuur ons een app.

VEELGESTELDE VRAGEN

V: Waarin verschilt PhytoPower van andere probioticamixen? A: PhytoPower is het enige product ter wereld dat vier unieke en afzonderlijke fruit- en groentemixen, krachtige probiotica en een bedrijfseigen samenstelling van spijsverteringsenzymen combineert in één handig voedingssupplement. Er gaat niets boven PhytoPower.

V: Wat zijn de vier fruit- en groentemixen in PhytoPower?

A: PhytoPower erkent de kracht van planten en de natuur. Planten geven leven, en de kleuren van planten (vooral fruit en groenten) bieden verschillende voordelen voor de gezondheid en fytonutriënten. PhytoPower is ontworpen om te profiteren van alle kleuren van gezondheid in de natuur, dus het bevat een groene mix, een rode mix, een blauw/paarse mix en een geel/ oranje mix.

V: Wat doen groene voedingsmiddelen voor mijn lichaam? A: Groene voeding (bijv. broccoli, spinazie, groene paprika, asperges, etc.) biedt specifieke antioxidantbescherming.

Daarnaast beschermen ze ook het immuunsysteem.

V: Wat doen rode voeding voor mijn lichaam? Antwoord: Rode voeding (zoals veenbessen, bieten, granaatappels, frambozen, acerola-kersen, etc.) is rijk aan

verschillende essentiële voedingsstoffen en polyfenolen. Het is van oudsher bekend dat het toevoegen van verschillende rode vruchten en groenten aan je eetpatroon verschillende functies van je lichaam ondersteunt voor een evenwichtige en gezonde levensstijl.

V: Wat doet blauwe en paarse voeding voor mijn lichaam? A: Blauwe en paarse voeding (zoals zwarte bessen, aubergines, druiven, bosbessen, paarse kool, etc.) staan bekend om hun ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen.

V: Wat doet oranje en gele voeding voor mijn lichaam?

A: Van oranje en gele voeding (zoals pompoen, pompoen, paprika, bananen, etc.) is bekend dat ze de gezondheid van ogen en huid bevorderen en een uitstekende bron van vitamine A zijn.

V: Wanneer/hoe moet ik het Daily 3 Systeem innemen?

A: Je kunt de Daily 3 producten samen in één drankje doen of ze apart consumeren, wat je voorkeur ook is. Je kunt ze ook op elk moment van de dag innemen.

V: Waarom moet ik alle drie de producten gebruiken?

A: Elk van deze unieke producten vormt samen het Daily 3 System, een synergetisch dagelijks regime dat de gezondheid van je darmen optimaliseert. Ga voor meer gedetailleerde informatie over elk van deze producten naar lovebiome.com/products.

V: Ik neem momenteel een probioticasupplement. Zullen de LoveBiome-producten mijn huidige probioticakuur verstoren?

A: Het Daily 3 Systeem kan zeker worden ingenomen in combinatie met een probiotica kuur die je op dit moment neemt. Het Daily 3 System biedt prebiotica, probiotica en postbiotica die niet in conflict komen met andere voedingssupplementen.

V: Zit er cafeïne in jullie producten?

A: De Love Biome Daily 3 producten bevatten geen toegevoegde of van nature voorkomende cafeïne.

V: Is PhytoPower sterk bewerkt?

A: De ingrediënten in PhytoPower zijn geen sterk bewerkte of sterk verwerkte voedingsmiddelen. De definitie van sterk bewerkte voedingsmiddelen is een geproduceerd product dat is ontworpen om lang houdbaar te zijn door toevoeging van conserveringsmiddelen, kleurstoffen, additieven, emulgatoren, smaakstoffen, bewerkte vetten en oliën, goedkope chemicaliën en geraffineerde koolhydraten. Geen van deze items is van toepassing op PhytoPower. De ingrediënten in PhytoPower zijn fruit, groenten, enzymen en probiotica. De fruit- en groentepoeders zijn met hitte behandeld om micro-organismen onder controle te houden, daarbij gedroogd en vervolgens tot poeder vermalen. Volgens bovenstaande definitie zijn ze niet sterk bewerkt.

V: Zijn de LoveBiome-producten soja- en oestrogeenvrij?

A: Ja

V: Is Phytopower echt glutenvrij en geschikt voor mensen met Coeliakie?

A: PhytoPower is glutenvrij.

V: Mogen zwangere vrouwen uw producten gebruiken?

Ja, onze producten zijn veilig voor zwangere vrouwen bij de aanbevolen dosering.

V: Kan ik PhytoPower door hete dranken of voeding vermengen?

A: PhytoPower bevat actieve probiotica. Het mengen van PhytoPower met vruchtensappen en koolzuurhoudende dranken heeft geen invloed op de werkzaamheid van de ingrediënten. Echter, het vermengen van PhytoPower met hete dranken van meer dan 38°C (100°F) zal de probiotica doden. De probiotica, enzymen en fytonutriënten in PhytoPower

bevinden zich in een stabiele en slapende vorm. Ze worden actief als er voldoende water beschikbaar is om te gedijen en weer te groeien. Daarom wordt in de gebruiksaanwijzing aangeraden om PhytoPower-poeder voor consumptie te vermengen met een drank.

Probeer het NU!

betaallink O

Ervaar deze phytopower Original ;

PhytoPower is een verbluffende combinatie van probiotica, prebiotica,volwaardige voeding en spijsverteringsenzymen, samengesteld  om de perfecte omgeving voor het darmmicrobioom te creëren en te cultiveren.

Bestel voor €  8,50 2 Phytopower sticks

Vraag toezending aan via deze link: