Phytopower W gewichtgsbeheersing

Phytopower W gewichtsbeheersing

Phytopower W gewichtsbeheersing

PhytoPower W bevat 10 miljard CFU’s lactobacillus gasseri, een doelgericht probioticum dat is ontworpen om de gezonde werking van het gewichtsbeheersingsmechanisme van je lichaam te behouden. Deze unieke probiotica diversifiëren het darmmicrobioom, voeden zich met het prebiotische oplosbare vezelmengsel en helpen bij de productie van nuttige postbiotische stoffen zoals korte-keten-vetzuren.

Prebiotische oplosbare vezels zijn een ander cruciaal onderdeel van PhytoPower W. Na inname vinden oplosbare vezeldeeltjes een thuis in de darmen van het lichaam, waar ze worden gefermenteerd en uiteindelijk geconsumeerd door nuttige probiotische bacteriën. Dit proces creëert een gelachtige substantie die de opname van vet door het lichaam blokkeert en een gezonde, efficiënte spijsvertering bevordert.

Met een krachtig mengsel van doelgerichte probiotica en prebiotische oplosbare vezels is PhytoPower W een visionaire ‘LoveBiome’ benadering van gewichtsbeheersing.

HOE HET WERKT

De gewichtsbeheersende voordelen van PhytoPower W komen van het superieure mengsel doelgerichte probiotica en prebiotische oplosbare vezels.

PhytoPower W bevat een doelgericht probioticum genaamd lactobacillus gasseri. Van deze specifieke stam van heilzame bacteriën is aangetoond dat ze in de darmen de reactie van het lichaam op gewichtsbeheersing signaleren. Lactobacillus gasseri stimuleert ook de aanmaak van korte-keten-vetzuren, die in verband worden gebracht met een gezonde bloedsuikerreactie, werking van het immuunsysteem, darmpermeabiliteit, stofwisseling, vermindering van eetlust en efficiënte afbraak van voedsel in de darmen.

Hoe je het gebruikt ;

PhytoPower W iserpakt in individuele sticks, wat het eenvoudig en handig in gebruik maakt. Voeg de inhoud van de stick simpelweg toe aan 480 ml water of een andere favoriete drank. Goed mengen en genieten.

Voor de beste resultaten drink je PhytoPower W ‘s ochtends. Zo begin je de dag met je darmen de voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben voor een efficiënte gewichtsbeheersing. 

PhytoPower W heeft een lekkere tropische vruchtensmaak. Het bevat geen toegevoegde suikers of kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

DIT ZAL U AANSPREKEN


PhytoPower W helpt het lichaam een hormoon aan te maken dat
GLP-1 heet. Dit hormoon stuurt signalen naar de hersenen om
insuline vrij te geven en de suikeropname te regelen.

WAT JE KUNT VERWACHTEN

Door PhytoPower W dagelijks te consumeren, worden de darmen bevolkt met vriendelijke, doelgerichte probiotica en worden essentiële prebiotische, oplosbare vezels geleverd om de probiotica te voeden.  Bij regelmatige consumptie levert PhytoPower W enkele indrukwekkende voordelen op:

DE INGREDIËNTEN VAN PHYTOPOWER W NADER BEKEKEN

Er zijn twee dingen die PhytoPower W zo speciaal maken: doelgerichte probiotica en prebiotische oplosbare vezels. Dit is in meer detail waarom deze ingrediënten een absolute must zijn voor gewichtsbeheersing.

LACTOBACILLUS GASSERI

Dit doelgerichte probioticum heeft een unieke positieve invloed op de gewichtsbeheersing en vetabsorptieprocessen in de darmen.

Guargom;

is een prebioticum dat vriendelijke bacteriën in de darmen voedt. Het helpt de bloedsuikerspiegel te verlagen en tevens constipatie te verlichten door de beweging door het darmkanaal te versnellen.

 

BAOBABVRUCHT

Deze exotische vrucht, die vooral in Afrika gevonden wordt, is een van de belangrijkste bronnen van prebiotische, oplosbare voedingsvezels.  Baobab is een hoogwaardige, prebiotische voedingsvezel die door natuurlijke selectie de verscheidenheid aan vriendelijke bacteriën vergroot.

INULINE UIT CICHOREIWORTEL

Inuline is de perfecte aanvulling op baobab als vooraanstaande prebiotische, oplosbare vezelbron.  Inuline lost op in de darmen en vormt een gelatineachtige substantie die vriendelijke bacteriën voedt, de spijsvertering vertraagt, het verzadigingsgevoel vergroot en de cholesterolabsorptie vermindert.

PREBIOTISCH OPLOSBAAR VEZELMENGSEL

Voedingsvezels zijn een cruciaal onderdeel van een gezond dieet. Prebiotische oplosbare voedingsvezels zijn een gespecialiseerd type voedingsvezels dat van cruciaal belang is voor de aanmaak van postbiotica die elke lichaamscel van brandstof voorzien

Veelgestelde vragen   .

V: Wat is het voordeel van PhytoPower W ten opzichte van andere producten?

A: PhytoPower W is het enige product op de markt dat een unieke, doelgerichte probiotische stam (lactobacillus gasseri) combineert met een speciaal prebiotisch, oplosbaar voedingsvezelmengsel. LoveBiome heeft deze ingrediënten zorgvuldig geselecteerd vanwege de synergie en het unieke vermogen om gewichtsbeheersing te ondersteunen vanuit het Gezondheidscentrum: het darmmicrobioom.

V: Wat is het verschil tussen probiotica en doelgerichte probiotica?

A: Probiotica is een term om alle nuttige bacteriën te beschrijven. Er zijn duizenden stammen nuttige bacteriën (die wij kennen), en het woord ‘probiotica’ kan worden gebruikt om ze allemaal te beschrijven. 

Doelgerichte probiotica daarentegen is een term die gebruikt wordt om specifieke stammen binnen de probiotische gemeenschap te beschrijven. Deze doelgerichte probioticastammen hebben unieke chemische eigenschappen die ze helpen zich te concentreren op verschillende functies en systemen in het lichaam. Door je darmen te diversifiëren met doelgerichte probiotica, kun je de gezondheid van je lichaam op specifieke manieren beïnvloeden. 

V: Bevat PhytoPower W doelgerichte probiotica? A: Ja. PhytoPower W bevat doelgerichte probiotica van de stam lactobacillus gasseri. Deze doelgerichte probiotica zijn gekozen vanwege hun vermogen om het darmmicrobioom te helpen de stofwisseling van het lichaam te stimuleren.

V: Wat zijn prebiotica?

A: Prebiotica zijn anders dan probiotica. Prebiotica zijn het voedsel dat gezonde probiotica voedt en helpt groeien.

V: Wat zijn oplosbare vezels?

A: Oplosbare vezels zijn vezels die in combinatie met water een gelachtige substantie vormen die de darmen omhult, probiotica voedt en voorkomt dat het lichaam vet absorbeert. Oplosbare vezels zijn cruciaal voor een gezonde spijsvertering en efficiënt gewichtsverlies. Prebiotisch oplosbare vezels zijn een gespecialiseerde subset van voedingsvezels die onverteerd blijven in de darmen en belangrijke vriendelijke bacteriën voeden.

V: Wat is het prebiotische oplosbare vezelmengsel van PhytoPower W?

A: PhytoPower W bevat zes gram prebiotische oplosbare vezels per portie, en deze zijn afkomstig van baobabvruchten, cichoreiwortel en guarpitmeel.

Veelgestelde vragen

V: Hoe gebruik ik PhytoPower W?

A: Meng PhytoPower W simpelweg met 480 ml water of je favoriete koude drank. PhytoPower W heeft een heerlijke, natuurlijke aardbei/kiwi-limonadesmaak.

V: Bevat PhytoPower W kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen?

A: Nee, PhytoPower W bevat geen kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen of kleurstoffen.

V: Bevat PhytoPower W soja, oestrogeen of gluten?

A: PhytoPower W bevat geen soja of oestrogenen en is glutenvrij.

V: Wanneer moet ik PhytoPower W drinken?

A: Omdat PhytoPower W prebiotische, oplosbare vezels bevat, zal het helpen een hongergevoel te verminderen. Wij raden aan om PhytoPower W ongeveer een half uur voor je grootste maaltijd van de dag te drinken. Voor de beste resultaten gebruik je PhytoPower W samen met zijn nevenproduct, PhytoPower B.  

V: Wanneer moet ik PhytoPower W drinken?

A: Wij raden aan om PhytoPower W dagelijks te drinken. Internationale gezondheidsnormen bevelen een dagelijkse consumptie van 30 tot 35 gram voedingsvezels aan.      

V: Kun je verschillende PhytoPower-producten met elkaar mengen?

A: Ja. Indien gemengd volgens de instructies, kunnen alle PhytoPower-producten tegelijkertijd worden geconsumeerd.    

V: Kun je PhytoPower W mengen met PhytoPower of Next-dranken?

A: Wij raden aan om PhytoPower W met minstens 480 ml vloeistof te drinken, en dat kunnen zeker ook Next-dranken zijn. En PhytoPower W kan worden gecombineerd met PhytoPower in dezelfde drank. 

V: Is PhytoPower W veilig voor kinderen, zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven?

A: PhytoPower W kan veilig worden gebruikt door mensen van alle leeftijden, maar raadpleeg een arts als je twijfelt

Lovebiome

De passie van LoveBiome komt voort uit een eenvoudig statement: Verander één ding en verander alles. Wij geloven dat wanneer je voor je microbioom zorgt, je microbioom voor jou zal zorgen.

Het PhytoPower-merk vertegenwoordigt de meest robuuste en vindingrijke innovaties op het gebied van de gezondheid van het microbioom.

Het is onze passie om iedereen de levensveranderende voordelen van een bloeiende, gezonde biotische gemeenschap te laten ontdekken. Binnen deze gemeenschap bevinden zich verschillende stammen van vriendelijke, heilzame bacteriën, gevoed door de beste prebiotica, die op hun beurt de productie van krachtige postbiotica voeden die elke cel, elk systeem en elke functie van het lichaam van energie voorzien.

PHYTOPOWER

LEIDERS IN HET TIJDPERK VAN HET MICROBIOOM