fbpx " manychat="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Artrose :

In ons team krijgen we ervaringen van klanten, waar we soms stil van worden. Die vertellen over de problemen, waar ze dagelijks mee worstelen. Lees maar even mee :

 

Artrose in de knieën, vitamine C allergie,

Mijn naam is Gerlinde

Al vele jaren heb ik artrose in beide knieën. Ik had ondraaglijke pijn. De spuit kuren met gel hielpen niets.Mijn dochter vertelde haar vrienden over mijn pijnen .Men zei: "Je kan alleen maar helpen met deze juice.

Resultaat:

Ik nam een half uur voor het ontbijt vier eetlepels juice dagelijks. Een paar weken later, voelde ik dat ik steeds minder pijnstillers nodig had. Na vijf weken was het dan zover!Ik was dolblij. Ik had geen pijn meer! Ik kon weer traplopen, fietsen en ga wandelen met mijn kleinkinderen. Ik voel me als een nieuwe persoon sindsdien.Het meest bijzondere is dat mijn Vitamine C allergie ook verdwenen is.

 

 

Reuma, artrose en osteporose

Van : Chantal

Voordien had ik mijn werk moeten halveren omdat ik rugklachten had door de reuma en daarbovenop heb ik ook osteoporose ( botontkalking ).Ook had ik al artrose op verschillende plaatsen. Daar zal je mee moeten leren leven zeggen de dokters en specialisten. Dat maakte mij zo zenuwachtig dat ik er depressief van werd.Ik nam de medicijnen om toch zo normaal mogelijk verder te komen.

Maar desondanks ging ik elk jaar een beetje zon opzoeken voor de pijnen in de rug enz.Ik leerde via via Noni-juice  kennen en ik wilde daar meer over weten. . De eerste keer proefde dat slecht, maar ik dacht sommige medicijnen zijn ook slecht van smaak.

 

Resultaat:

Ik ben begonnen met drinken; 100% natuurlijk sap dat kan toch niet slecht zijn voor de gezondheid. Maar dat het zo'n verbetering ging brengen had ik nooit verwacht.Ik heb heel veel minder pijn en voel me gewoon stukken beter.

Ik heb er zeker geen spijt van. Nu nog ontdek ik dingen die ten goede veranderd zijn. Gewoon heerlijk om dat mee te maken.

 

 

Zware hoofdpijnen  artrose in de knieën:  

Mijn naam is Maria .en wil je mijn verhaal te vertellen, want ik wil duizenden mensen moed inspreken.
Mijn beproeving begon met permanente ernstige hoofdpijn en duizeligheid. Later kreeg ik artrose in de knieën .
Alle bloedwaarden zoals o.a. cholesterol, ontstekingswaarde en lever waren slecht. Ik was mentaal aan het einde .

In enkele jaren geleden bezocht mijn man voor het eerst een informatieavond over noni. De meningen en ervaringen van het product Noni drinkers klonk voor mijn man als een sprookje. In dezelfde maand bracht mijn man een doos Noni mee naar huis.

Resultaat :
Ik begon meteen te drinken en kunnen nu de volgende feiten melden na meer dan 3 maanden:

- Hoofdpijn afgenomen langzaam en is nu helemaal verdwenen.
- De artritis in de knie (artrose) is voorbij en niet langer een gezwollen knie ;
- Mijn conditie is elke dag beter en ik voel me herboren .

Dit verslag is bedoeld om mensen die dit lezen te laten begrijpen dat de kwaliteit van leven door Noni kan worden terugkeren . We hebben maar één leven.

 

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mensen het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

Herkenbaar :

Is dit voor je herkenbaar. Bel of mail ons voor meer informatie ! Kunnen we uitleggen wat we voor je kunnen betekenen.

Van Nature Gezond 

Joop Kamperman    

mob +31 0)637332901   /     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment