fbpx " manychat="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Ervaring van Charlotte met borstkanker ; met chirurugie- en stralingsschade:

 

Jaren geleden kreeg ik de diagnose borstkanker. Ik onderging zowel een chemotherapie als een bestralingstherapie. Ik dacht dat ik uitstekende artsen had en dat ze al het mogelijke deden om me te helpen.  Het liep anders.

 cancer kopie

Ongeveer een jaar na mijn laatste bestraling was ik nog steeds niet genezen. Het chirurgische litteken was nog steeds opgezwollen, het voelde erg ongemakkelijk en de huid was in een vreselijke toestand. Ik had schade aan de longen en had last van longontsteking door de straling. Verder waren twee ribben door de bestraling zwaar verbrand.

 

Ik kon geen  strakke kleding dragen,  of het oppakken van mijn kleinkinderen of het knuffelen door iemand. De radioloog vertelde me dat ik zoveel chemo had gekregen dat het onwaarschijnlijk was dat mijn immuunsysteem zich op een normaal niveau bevond, en dat was de reden voor het lange genezingsproces.

Hij voegde eraan toe dat het soms tot twee jaar kan duren, of zelfs langer, voor patiënten om volledig te regenereren na bestralingstherapie. Ik was heel gedemoraliseerd naar huis teruggekeerd.

 

Kort daarna belde een vriend me en vertelde me over de Noni-vrucht. Ik begon Noni te nemen. Het eerste wat me opviel was een golf van energie die meteen over me heen kwam

Nadat ik ongeveer drie weken Noni had genomen, werd ik wakker om twee uur ’s nachts. De operatieplek voelde branderig  aan en tintelde. Ik was bang. Ik dacht dat ik weer kanker zou krijgen.

 

Ik maakte mijn man wakker en vertelde hem wat er aan de hand was. Hij zei: "Ik wed dat Noni aan het werk gaat." De volgende dag voelde beter. Binnen drie weken  waren de ribblessures  verdwenen. Ik kon elke persoon knuffelen als ik dat wilde. Ik kon weer kleding dragen zonder me ongemakkelijk te voelen.

 

Het genezingsproces van de huid was zo ver gevorderd dat je niet meer kon vinden waar ik behandeld was.. Het was een wonder voor mij. We zijn echt overtuigd van deze juice!

Charlotte

Reacties mogelijk gemaakt door CComment