fbpx ">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Chronische pijnen : 

 

Heb je dat ook :

 • · Ben je alweer ziek !
 • · Je bent zo moe, maar hier komt geen eind aan.
 • · Je kinderen zeggen dat ik als een pinguïn de trap af waggelde.
 • · Je had lang tijd nodig om dagelijks op gang te komen
 • · Dit ging natuurlijk ten koste van mijn werk thuis
 • · En nog veel meer pijnlijke ervaringen
 • · Het nam die energie van je weg en gaf je de vermoeidheid er voor terug.
 • · Het haalt je uit je slaap en geef je er hoofdpijn voor terug!
 • · Het kan je ook angstig en depressief maken.
 • · Je zult naar heel veel dokters moeten gaan wil je uiteindelijk er vanaf afkomen.
 • · Ook zal je volgepropt worden met pillen, slaappillen, energie pillen.
 • ·

Bekijk even deze video :    

 

Even een paar voorbeelden : 

Fibromyalgie  Jolanda:   

Op een gegeven moment heeft mijn huisarts contact opgenomen met de reumatoloog en toen kwam weer de diagnose Fibromyalgie. Kreeg medicatie bij de reumamedicijnen. Amitriptyline, een antidepressiva. Kon dit totaal niet rijmen maar ja, je moet wat. Inderdaad de pijn en stijfheid verminderen.Maar je bent wel jezelf helemaal kwijt. Je ben zo moe, en dat ben je al, maar hier kwam geen eind aan. Het helpt ook maar even en op een gegeven moment functioneerde ik weer niet meer. Had al twee weken paracetamol-codeïne geslikt ( 6 per dag).Ik  geef niet gauw toe maar je hebt geen keus. Moest wel kon mezelf niet meer aankleden!!

Goede raad is duur op dat moment. Ik heb deze juice geprobeerd en vind het geweldig.

Veel liefs Jolanda 

 

 

Fibromyalgie:

Ik heb al jaren fibromyalgie. Vooral in mijn handen, voeten en heupen.

Mijn kinderen zeggen dat ik als een pinguïn de trap af waggelde. Ik had lang tijd nodig om dagelijks op gang te komen, Dit ging natuurlijk ten koste van mijn werk thuis.Ik gebruikte allerlei medicijnen maar dat werkte niet afdoende. Ik kreeg daarnaast last van bijwerkingen, o.a. maagproblemen. Het slapen ging steeds slechter en ik sliep meestal maar 2 uur. 

Jeanet

 

Migraine :

Sinds 8 jaar drink ik regelmatig het eerst op de morgen deze juice en wil hem niet willen missen! Het effect op mijn algemeen welzijn is enorm. Mijn immuunsysteem is dus sterk verbeterd, heb ik meer energie voor de dag en de hele metabolisme in het lichaam werkt veel soepeler.

Ik had een koorts en hoofdpijn en voelde me zeer 2-3 weken slecht. De originele  Juice helpt me tegen mijn hoofdpijn. Dan laat ik elk half uur een klein slokje in de mond smelten en drink veel water. In de meeste gevallen is na 2 uur alles weer in orde en ik heb me geregenereerd.

Isabel B 

 

Fibromyalgie:

Ik was gediagnosticeerd met fibromyalgie en de pijn was een dagelijkse strijd voor mij. Ik had al jaren diverse soorten  pijnstillers. Nu een jaar later, heb ik niet meer  de strijd van de pijn van fibromyalgie zoals ik die  vroeger had. Ik heb mijn ups en downs. Ook had ik  last van slopende migraine/ hoofdpijn.

Vickie 

 

Fibromyalgie:

Mijn symptomen zijn verleden, zijn ze allemaal weg. Geen pijnlijke gewrichten meer! Het Epstein-Barr-syndroom (chronisch vermoeidheidssyndroom) Fibromyalgie "FMS" (neurotransmitter dysfunctie) Ik had een zeer uitgesproken psoriasis op mijn hoofd (mijn hele hoofdhuid was bedekt en ik mijn haar kwijt) Het is bijna helemaal verdwenen en mijn haar groeit weer !!! 

Even de pijn vergeten ! Wat zou dat geweldig zijn.

Maar chronische pijn  komt voor bij meer dan 2 miljoen Nederlanders. Het gaat daarbij om alle vormen van pijn die langer duren dan drie maanden. Het haalt je leven compleet overhoop. Je wilt nog zoveel, maar kan het vaak niet meer. Het is voor de buitenstaander niet zichtbaar wat veel onbegrip met zich meebrengt. Dat maakt mensen verdrietig en depressief.

Chronische pijn wordt bij tal van indicaties vastgesteld. Vaak is pijn de hoofdaandoening, soms een bijkomende klacht, heel vaak de meest invaliderende factor.Veel patiënten met chronische pijn zijn niet of minder goed in staat om arbeid te verrichten, wat direct de leefsfeer en eigenwaarde raakt. 

Wat fijn veel minder pijn

Uit onderzoek van de Universiteit van Metz in 1991 blijkt dat onze juice 75 % van de werking van morfine kan bereiken. Dus veel minder pijn. Dit onderzoek werd verricht, toen deze juice  nog niet op de markt te koop was. Dus er was geen invloed van een producent. 

 

Onze juice bestaat al 20 jaar !

 

Geen claims :Wegens een wet (Claims VO, 14-12-2012) mag er niet meer zomaar een relatie gelegd worden tussen voeding en gezondheid.

Daarom zijn wij gedwongen wat omslachtig te werk te gaan. Met ons  Gratis Online programma In 5 dagen naar Minder Pijn kunnen we wel onze informatie aan u doorgeven. 

 

Werkt het ?!:

Of u er baat zult hebben, weet niemand. Dat kunt u alleen vaststellen, door het 90 dagen te proberen. Kijk naar ons unieke garantie-label.  

 

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat Uw leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben. Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij u werken. Of het bij werkt kunt u zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mensen het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders. 

 

garantielabel   U heeft 90 dagen garantie !   Niet goed = geld terug  

 

Daarom dit unieke aanbod om 3 maanden ons juice te gaan proberen. U gaat u dan dagelijks gebruiken .

Na 90 dagen stelt u bij uzelf vast, of het u gebracht heeft, wat u er van verwacht heeft.Bent u niet tevreden dan krijgt u al uw geld terug van de producent. (minus verzendkosten) 100 % garantie. Vraan naar de voorwaarden.                            

 

Wij zijn er van overtuigd dat je leven er over 90 dagen heel anders uit kan zien.

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

bel ons nu