fbpx ">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Share Buttons by E-MAILiT

Kanker;
is een woord waar we nog altijd van schrikken.  

Hoewel iedereen direct begrijpt wat je bedoelt... Kanker is een verzamelnaam voor kwaadaardige groeiprocessen in het lichaam, waarbij sprake is van woekering van cellen.
 
Er bestaan meer dan 100 soorten kanker die op verschillende plaatsen in het lichaam voorkomen. Elke soort heeft een eigen ziekteverloop. De meest voorkomende vormen van kanker in Nederland zijn: borstkanker, darmkanker, longkanker, prostaatkanker en kanker van de huid. In totaal sterven jaarlijks 40-50.000 mensen aan kanker. Dit is circa 30 procent van het totale aantal sterfgevallen.
 
Fout in de celdeling
Het lichaam is opgebouwd uit miljarden cellen die door middel van celdeling oude en beschadigde cellen vervangen. Als er bij deze celdeling een fout optreedt, ontstaan er cellen die niet functioneel zijn. Deze cellen hebben de nare eigenschap dat ze zich blijven vermenigvuldigen en gaan woekeren. Dit zijn kankercellen.
Het gevolg is een opeenhoping van 'foute cellen' ergens in het lichaam: een tumor. Afhankelijk van de plaats van deze tumor treedt er een verstoring op in de functie van het lichaam.
Bij kanker is een voortdurend proces van delen en afbreken van kankercellen gaande. Hierbij komen kwalijke afvalstoffen (toxinen) in het lichaam vrij. Naast de specifieke klachten van zijn soort geeft kanker ook een meer algemeen ziektebeeld met onder andere vermagering, vermoeidheid en een verminderde afweer.
 
Soorten tumoren
Er zijn twee soorten tumoren: goedaardige en kwaadaardige. Een goedaardige tumor bestaat uit cellen die zich sneller delen dan normaal. Maar de cellen blijven binnen de weefselstructuur waar ze zich bevinden. De tumor lijkt op kanker, maar is scherp begrensd en blijft beperkt tot dat deel van het lichaam.
 
Kwaadaardige tumoren zijn kanker.
Alle lichaamsweefsels en organen kunnen worden aangetast door cellen die gaan woekeren. Grofweg onderscheidt men twee soorten kanker: het carcinoom, uitgaande van epitheel (de bekleding van organen, de huid, klieren, etc.) en het sarcoom, uitgaande van bindweefsel, botten en spieren.
Een kwaadaardige tumor heeft de neiging naar de omliggende weefsels en/of organen door te groeien. Via de lymfe- en/of bloedbaan kunnen kankercellen naar andere delen van het lichaam worden vervoerd, waar ze opnieuw een tumor vormen.

Ken de negen signalen
Iedereen moet alert zijn op signalen vanuit zijn lichaam. Vanaf een leeftijd van 55 zelfs extra alert: twee van de drie kankerpatiënten is ten slotte 60 jaar of ouder.
 
Wat zijn de negen tekenen waar je zelf op kunt letten?
• Blijvende heesheid of hoest, spoortjes bloed in het slijm.
• Slikklachten of pijn bij slikken, het eten wil niet zakken.
• Nieuwe of veranderende moedervlekken.
• Schilferende plekjes of bobbeltjes op de huid.
• Verdikking of bobbels in het lichaam (borst, zaadbal, hals, oksel, lies etc.).
• Vaginaal bloedverlies of abnormale afscheiding buiten de menstruatie.
• Vreemde stoelgang zonder duidelijke aanleiding, of ongewoon bloedverlies en/of slijm bij de ontlasting.
• Veranderingen bij het plassen (moeilijker, vaker, pijn, bloederig).
• Gewichtsverlies zonder aanleiding.
Bron; gezondheidsnet
 
Een samenvatting  van gebruikers  van onze juice met wel heel bijzondere ervaringen:
 
Borstkanker
Mijn naam is Diana M.. Ik ben 56 jaar oud. Vlak voor kerst  kreeg ik de woorden hoorden die elke vrouw bang maakt. "Uit alle aanwijzingen blijkt  dat u borstkanker heeft. Zodra kerst voorbij is zullen we verder onderzoek doen om er zeker van te zijn." Ik hoef niet te vertellen dat Kerstmis geen gelukkige kerst was  dat jaar.
 
Prostaatkanker :
Ik heb ongeveer vijf jaar  op de grens  van prostaatkanker geleefd. Mijn PSA aantal was gestegen 3,5 tot 6,9, dus ik werd dit  halfjaarlijkse gecontroleerd. In mei 2001 werd mij via een vriend bioactieve juice   aanbevolen.
Ik ben het gaan drinken. Ik heb binnen een week  gemerkt dat  ik minder vaak naar toilet hoefde  en ook makkelijker  was. Ik dronk 240 tot 270 ml per dag, met inbegrip van de ochtend na 120ml opstaan, 60 ml en 60 ml 's middags of' s avonds nog veel meer.
 
Borstkanker :
Mijn naam is Susan Smith. Ik woon in Houston / Texas en ben 49 jaar oud.
 In april  werd bij mij borstkanker vastgesteld  en werd meteen een borst geamputeerd. Een paar maanden later werd ontdekt dat de kanker in mijn ruggenmerg was doorgedrongen. Bovendien had ik een grote tumor op mijn rechter nier. Onmiddellijk onderging ik twee weken chemotherapie, maar door de enorme bijwerkingen, besloten de artsen om hiermee te stoppen.
 
Darmkanker;
Het was in april  toen ik met mijn dochter 's avonds een fietstocht maakte. Op een onverharde weg kwamen we  mevrouw S. .tegen. Ik was nogal geschrokken toen ik  haar zag . Ze had een zeer grijze kleur in het gezicht en maakte een vreemde indruk op mij. Ik vroeg hoe het met haar was. Ze antwoordde ; "Ik heb darmkanker en ben al 2 x geopereerd  "
 
Hersentumor ;
Mijn naam is Gaby S. en we hebben een dochter van 15 jaar .Mijn dochter werd op de leeftijd van 11 ernstig ziek. Na een lange tijd, vele doktersbezoeken, verblijf in het ziekenhuis, en ook een aantal verkeerde diagnoses bleek dat ze een tumor in de hersenstam had en een tumor in dezelfde tijd in het  ruggenmerg groeide. Ze had een oneindig aantal van chemotherapie moeten gaan  en toch groeide de tumor.       
         
Jürgen;
Voor vele zal mijn verhaal als een sprookje klinken, maar het is toch echt waar en ik kan het met documenten van het ziekenhuis bewijzen.
Nu mijn ongelooflijk verhaal:
 
Even heel kort de voorgeschiedenis. Tot Mei 2007 moest ik 18 zeer zware operaties ondergaan i.v.m. mijn ziekte ( Bachspreideldrusenkrebs). Elke 7 tot 8 weken moest ik weer naar het ziekenhuis voor meerdere dagen, doordat ik steeds weer hele hoge koorst ( 42 graden) en hele sterke pijnen kreeg.
Mijn vooruitzichten waren zeer slecht. Eind 2006 werd er een nieuwe tumor aan mijn lever ontdekt, en 6 abcessen en de lever functioneerde niet meer.! Daardoor werd mijn lichaam telkens weer vergiftigd, waardoor ik steeds weer die hoge koorts en kolieken kreeg. Een levertransplantatie zou de oplossing zijn. Maar het commentaar van het ziekenhuis was voor mij een ramp!! Volgens professor Margreiter was een nieuwe operatie een te groot risico en ik zou waarschijnlijk eindigen in de situatie dat ik kunstmatig in leven zou moeten worden gehouden. En daarom wilde hij niet meer opereren. Met andere woorden, ik moest de weken, maanden die ik nog te leven had, zoveel mogelijk nog genieten!! En er het beste van maken.
Op 4 mei 2007 verliet ik het ziekenhuis en wist niet hoe het nu verder moest.
 
De volledige versie van deze ervaringen staan in de besloten Facebookgroep Team Noni

 

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze juice.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Wil je meer info :  

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.