fbpx " manychat="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

migraine   Migraine is een ernstige vorm van hoofdpijn.

De oorzaak is vaak een vaatprobleem.

De pijn is meestal het ergst aan de zijkanten van het hoofd. Migraine kan zich ook aan 1 kant van het hoofd voordoen.

 

Zijn dit jouw ervaringen ?  :

  • de neuroloog schrijft alleen maar medicijnen voor die ook niet altijd helpen
  • Je zit vast in een eindeloze spiraal en je zou daar zo graag uit willen komen
  • Je wilt zo graag een oplossing voor de migraine vinden
  • Je bent al talloze keren door de mallemolen geweest
  • Mensen die alternatieve geneeswijzen met hoongelach naar het land der fabelen verwijzen, hebben makkelijk praten
  • Je vraagt je weleens af of ze niet ook voor de bijl zouden gaan
  • Als ze zélf hadden geleden aan een alles ontwrichtende kwaal
  • Als ze jarenlang medicatie hadden geslikt die hen zwaar en suf maakte, maar die de ziekte niet wegnam

Onze juice bestaat al 20 jaar !   

Uit onderzoek van de Universiteit van Metz in 1991 blijkt dat onze juice 75 % van de werking van morfine kan bereiken. Dus veel minder pijn.

Dit onderzoek werd verricht, toen deze juice  nog niet op de markt te koop was. Dus er was geen invloed van een producent. 

 

Werkt het ?!:Of u er baat zult hebben, weet niemand. Dat kunt u alleen vaststellen, door het 90 dagen te proberen. Kijk naar ons unieke garantie-label.  

 

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat Uw leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij u werken; Of het bij werkt kunt u zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mensen het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

                                                  

U heeft 90 dagen garantie !           Niet goed = geld terug  garantielabel

 

Testimonials migraine

Jeanet :

Ik heb van kinds af aan al veel last van hoofdpijn/ migraine. Dan was het naar bed, licht uit en zo min mogelijk geluid. Soms duurde het wel 2 tot 3 dagen voordat de aanval over was.

Ik heb al heel veel geprobeerd. Heel vaak bij de huisarts, heel vaak in het ziekenhuis. Veel homeopathische middelen geprobeerd. Van allerlei pijnstillers geprobeerd maar die hielpen ook niet geweldig. Paracetamol hielp zo bij zo al niet. Ik zei al eet ik een heel doosje op, dan heb ik nog hoofdpijn. Ibuprofen hielp een beetje maar dan moest ik de 400mg nemen.

Van de huisarts kreeg ik zware pijnstillers voor de migraine. Maar die probeerde ik zo weinig mogelijk te nemen in verband met de bijwerkingen. Toen ik voor het eerst over deze juice hoorde dacht ik : ja dat zal wel. Ik had al zoveel geprobeerd. 

 

Vickie :

Toen ik voor het eerst begonnen met het drinken van deze juice wist ik echt niet wat ik kon verwachten. Ik wist gewoon dat mijn ouders met heel hun hart geloofden dat ze het meest prachtige product hadden gevonden. Ik was gediagnosticeerd met fibromyalgie en de pijn was een dagelijkse strijd voor mij. Ik had al jaren diverse soorten pijnstillers. Nu een jaar later, heb ik niet meer de strijd van de pijn van fibromyalgie zoals ik die vroeger had. Ik heb mijn ups en downs , maar ik heb geleerd om mijn dosering noni aan te passen als dat nodig is.

Ook had ik last van slopende migraine/ hoofdpijn. Ik heb nog steeds af en toe hoofdpijn, maar bij lange na niet zo erg en dat was. En het wordt steeds minder en minder naarmate de tijd vordert.

Vickie

 

Isabel B :

Sinds 8 jaar drink ik regelmatig het eerst op de morgen deze juice en wil hem niet willen missen! Het effect op mijn algemeen welzijn is enorm. Mijn immuunsysteem is dus sterk verbeterd, heb ik meer energie voor de dag en de hele metabolisme in het lichaam werkt veel soepeler.

De originele  Juice helpt me tegen mijn hoofdpijn. Dan laat ik elk half uur een klein slokje in de mond smelten en drink veel water. In de meeste gevallen is na 2 uur alles weer in orde en ik heb me geregenereerd.

Isabel B.  

 

Daarom dit unieke aanbod om 3 maanden ons juice te gaan proberen. U gaat u dan dagelijks gebruiken .

Na 90 dagen stelt u bij uzelf vast, of het u gebracht heeft, wat u er van verwacht heeft.

Bent u niet tevreden dan krijgt u al uw geld terug van de producent. (minus verzendkosten) 100 % garantie.

Vraag naar de voorwaarden.

Wil je meer weten ? Bel ,of chat mij     Van Nature Gezond 

Joop Kamperman        mob +310)637332901   /     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     

Voor meer info meldt je aan 

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment