fbpx ">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Parkinson:

Bij mij begon alles dat ik vaker begon te knoeien met drinken, onleesbaar schrijven en snel mijn evenwicht verloor. In het begin dacht ik nog dit gaat wel over, maar van lieverlede werd het erger.

Na vele onderzoeken (scans, mri, bloed, spieren en zenuwen) begon het experimenteren met medicijnen omdat ze wat ik mankeerde niet direct een naam konden geven.

 

Na het slikken van medicijnen tegen Parkinson, ms en diverse andere spierverslappers heb ik het gebruik van medicijnen gestaakt omdat alles zonder resultaat bleef en ik zelf eigenlijk alleen maar zieker werd.

Ik heb toen als laatste middel het academisch ziekenhuis Utrecht nog geprobeerd maar ook dit bleef na een jaar zonder resultaat.

Mijn uiteindelijke lot was dat ik besloot er mee te gaan leren leven met de uiterlijke symptomen van Parkinson/ms.

 

Tot ik via mijn werkgeefster in contact kwam met deze juice.

Wat er toen met me gebeurde zal ik NOOIT vergeten:

Binnen 1 dag nadat ik met de eerste glazen begon had ik al merkbaar resultaat terwijl ik eerst nog dacht ,wat kan dit sap wat medicijnen niet kunnen.

Ik had niet durven denken dat er nog iets in de wereld zou zijn waardoor ik niet meer tril en beef in mijn armen en handen

Het gevoel om na al die jaren weer een normaal leven te kunnen leiden zonder te lijden:FENOMENAAL

Hein

 

Kijk eens  www.van-nature-gezond.nl    . In ons team zijn veel ervaringen met chronische pijnen

 

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Wil je meer info : bel 0637332901 of  chat

Reacties mogelijk gemaakt door CComment