fbpx " manychat="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Rugpijnen en hernia :

Ik ben al mijn hele leven zwaar rug patiënt. Mijn rug en nek zijn beiden helemaal versleten, daarnaast heb ik een dubbele nekhernia en een rughernia. 

Jaren geleden lag ik hele dagen op bed met enorm veel pijn, ondanks alle pijnstillers die de dokter had voorgeschreven. Daarnaast was ik zó moe dat ik hele dagen en nachten doorsliep, ik kon niet meer normaal functioneren. Een meer dan logisch gevolg was dat ik hierdoor een depressie kreeg.

Ik slikte ondertussen 8 tot 9 pijnstillers per dag, waaronder paracetamol, codeïne, ontstekingsremmers, twee verschillende antidepressiva, drie incontinentiepillen en op slechte dagen gebruikte ik ook nog morfine. 

Ik ben toen in aanraking gekomen met deze noni-juice. Ik ben begonnen met het drinken van een halve liter per dag. Dit hielp me meteen met de pijn. Ik was positief dus ging door. Echter, na drie weken kreeg ik een terugslag en heb ik drie dagen ontzettende pijnen gehad. Na die drie dagen kwam de omslag, ik ging bergopwaarts.

 

rugpijn logo

 

 

 

Ik bemerkte de dagelijkse verbetering met als gevolg dat ik sinds een aantal jaren  geen medicijnen meer slik en niet meer overdag op bed lig. Ik heb veel meer energie gekregen en wanneer ik me aan mijn eigen regels houd heb ik geen pijn meer. Ik moet natuurlijk geen zware dingen gaan doen.


Ik zal voor altijd deze noni-juice moeten blijven drinken, maar dat vind ik absoluut niet erg. Het feit dat ik geen medicijnen meer hoef te gebruiken waar je alleen maar bijwerkingen van krijgt is mij vele malen meer waard! Ik heb nu weer levenskwaliteit!

Petra

 

Kijk eens  www.van-nature-gezond.nl    . In ons team zijn veel ervaringen met chronische pijnen

 

 

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Wil je meer info : bel 0637332901 of  chat

Reacties mogelijk gemaakt door CComment