fbpx ">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Indonesië partnerschap :

Op 12 en 13 maart 2019 ontmoetten de Executives van Sepco Industries, Jonas Wadenholm en Paul Shine een groep lokale investeerders onder leiding van de heer Willy Lesmana Putra, om te bespreken hoe Polypetron ™ afvalplastic in fabrieken voor brandstofproductie in Indonesië kunnen worden opgezet.  Als een robuuste Zuidoost-Aziatische economie met een enorme bevolking van 264 miljoen mensen, is het geen verrassing dat het gebruik van plastic er een van de hoogste in de wereld is. Als reactie hierop heeft Indonesië een ambitieuze doelstelling geformuleerd om het plastic afval tegen 2010 met 70% te verminderen. Een duurzame oplossing die een echt circulair-economiemodel biedt, zet dat plastic afval om in brandstof. 

Geconfronteerd met de uitdagende taak om de enorme hoeveelheid afvalplastic in het land aan te pakken, nodigde een groep visionaire zakenmensen Sepco-vertegenwoordigers uit om naar Jakarta te komen om onze innovatieve en milieuvriendelijke oplossing voor afval-plastic-brandstof te presenteren.

Na uitleg over het unieke Polypetron ™ -systeem leidde tot een enthousiasme om onze productie-installaties zo snel mogelijk in Indonesië op te zetten. Een strategisch implementatieplan werd opgesteld om te beginnen met het opzetten van een eerste module, gevolgd door uitbreiding naar alle 34 provincies van Indonesië.

De zeer productieve reeks vergaderingen werd afgesloten met de ondertekening van een Memorandum of Understanding met Mr. Willy, waarmee het nieuwe partnerschap officieel werd.

indonesieNaar verluidt ontvangt de grootste stortplaats in Indonesië, de Bantar Gebang-stortplaats in Jakarta, meer dan 5.000 ton vast afval per dag. Zelfs als slechts 10% plastic is, kan dit 25 Polypetron ™ PPT20 productiemodules leveren en 375.000 liter pyrolysebrandstof per dag produceren! Geraffineerd levert dit 225.000 liter diesel van hoge kwaliteit op, plus maximaal 75.000 liter benzine.

Al snel kan de hartverscheurende realiteit van plasticvervuiling die de prachtige eilanden en stranden van Indonesië besmet, worden vervangen door gerecycleerde brandstof die een duurzame energiebron is voor deze geweldige natie.

Joop Kamperman

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

bel ons nu