fbpx ">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

 

joopIk heb jaren lang gewerkt als coördinator  bij diverse recherche-onderdelen in Oost-Nederland. Een enorm hectische maar een geweldige baan.

Sinds 2016 ben ik volledig met pensioen .Ik  ben volledig internet-ondernemer geworden omdat ik van mijn hobby een bedrijf kon  maken. Ik wil mensen helpen met hun gezondheid. Het hoe en waarom vertel ik uitgebreid in het verdere artikel.

 

Pech hebben:

Ik had de pech binnen een jaar in mijn werk als agent betrokken te raken bij een vechtpartij. Gevolg 6 kleine messteken en een zwaar gekneusde rechterknie.

Die verwondingen met een klein mes stelden niet veel voor. De knie werd een groot probleem. Uiteindelijk in 1972 hier aan geopereerd. Dat was toen nog een opname van 8 dagen. En het bleef een zwak onderdeel. In de jaren daarna vaak de knie verrekt. Dusdanig dat het steeds slechter ging met de knie. Inmiddels een kunstknie gekregen, waardoor de problemen geheel verholpen zijn.

I.v.m. sterke darmklacht van mijzelf (constructiefout in de ophanging) heb ik in 1974  2 zware operaties ondergaan in Berlijn. Daar was ik bij toeval toen ik ziek werd. Achteraf mijn geluk want ik kwam in Klinikum Steglitz terecht, een Universiteitskliniek. Uiteindelijk mocht ik naar huis. Twee jaar later moest ik een buikwandoperatie ondergaan, ter correctie van de darmen en de buikwand.

Jarenlang heb ik veel last gehad van kolieken en verklevingen. Ook ontstekingen in de buikholte door alle operaties. Sinds ik de noni-juice drink, werden deze ontstekingen steeds minder.

 

Natuurlijke producten:

Vermoedelijk doordat wij met onze zoons midden in het bos woonden, hadden zij voortdurend last van bronchitis. Via de huisarts kregen we antibiotica  maar dat loste het probleem maar voor korte tijd op. Via via kwamen we terecht bij een huisarts /  homeopathische arts. Dat leverde veel meer resultaat op.

Zelf had ik jarengeleden ineens last van hoofdpijn, net onder de hoofdhuid. Via de huisarts en later de kno-arts kreeg ik antibiotica. Dan was ik 1 a 2 weken van het probleem af, waarna het weer begon. Na 3 bezoeken aan onze  homeopathische arts – inmiddels  “ ti-ta-tovenaar “ genoemd – was de hoofdpijn definitief verleden tijd. Oorzaak waren verstopte neus/ oogholtes.

 

Morinda :

Door een gezamenlijke zoektocht voor een vriend met leverkanker, kwamen wij in aanraking met noni-juice van Morinda. De vriend had er heel veel baat bij  het drinken van deze noni-juice , qua oa. pijnbestrijding. En hij heeft geruime tijd  langer geleefd.

 

MLM:

Morinda heeft gekozen als verkoopmethode voor MLM (Multi Level Marketing). In MLM zijn onafhankelijke distributeurs de verkopers van de producten van Morinda.

 

Van Nature Gezond :

Ik ben enkele jaren geleden gestart met Manuia.org. Manuia betekent in Tahiti proost. Dit met de gedachte om grotendeels via internet te gaan werken. In de beginperiode was dat heel beperkt met een kleine website. Maar de werkwijze was voor mij geheel onbekend. Je hebt naar eigen mening een leuke website. Maar daar bleef het bij.

In de loop der jaren vele betaalde en gratis webinars gevolgd over ondernemen op internet. Omdat ik moest focussen op een doelgroep heb ik Minderpijn.info gemaakt.

Dit jaar gekozen voor een naamsverandering in Van Nature gezond 

 

Geen claims :

Wegens een wet (Claims VO, 14-12-2012) mag er niet meer zomaar een relatie gelegd worden tussen voeding en gezondheid.Daarom zijn wij gedwongen wat omslachtig te werk te gaan. Zo spreken wij op onze site alleen over onze juice, zonder de merknaam of het product te benoemen.

 

Zichtbaar worden :

Een heel kwetsbaar onderdeel voor veel ondernemers. In het begin behoorlijk eng. Wat zullen ze wel niet zeggen. Dat heb ik toch niet nodig. Gaande weg leer je vanzelf dat ook in ondernemen de regel : “ Onbekend is onbemind “ heel sterk werkt.

 

Klanten ;

Mensen kennis laten maken met het product op een simpele wijze. Zoals mensen met chronische pijnen laten zien, wat er mogelijk is met onze juice. Ik wil ze niet overtuigen van mijn gelijk. De keus is aan hun zelf.

 

90  dagen garantie:

Het grote voordeel is wel, dat de producent Morinda 90 dagen garantie biedt. Ik vind dat zelf fantastisch. De klant krijgt de mogelijkheid om het product uit te proberen. Komt de klant na 90 dagen tot de slotsom, dat het product niet heeft gebracht, wat deze er van verwachtte, dan krijgt de klant het bestede bedrag terug.

 

Teampartners:

Ik wil ondernemers laten zien wat hun mogelijkheden zijn om deel te nemen aan dit project nagenoeg uitsluitend via internet.  Middels gezamenlijke activiteiten  vinden we klanten voor elkaar.

Ik zie kleine ondernemers worstelen met hun bedrijfje. Ze betalen fikse bedragen voor hun opleiding. Maar daarna moeten ze nog beginnen met geld te verdienen.

 Joop 

bel ons nu