fbpx ">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Share Buttons by E-MAILiT

Het Team :

Bij Van Nature Gezond  vind je heel veel nieuws en artikelen over 100 % natuurlijke producten zonder bijwerkingen voor je gezondheid. Maar ook over gezond leven, voeding, aandoeningen en bewegen.

 

Gezondheid:

Dit team is de basis voor je eigen werkwijze. Hiermee kun je je eigen bedrijf verder uitbouwen. Door verbreding van je aanbod trek je veel meer prospects .Kijk maar eens om je heen hoeveel klanten van je er gezondheidsproblemen hebben. Daardoor  bestaat de grote kans om veel meer klanten aan te trekken.

 

Onze  Noni-levenswijze

Onze Noni-levenswijze is een lang, gezond leven. En alleen hier vindt u de producten om uw Noni-levenswijze in stand te houden.

Onze kernproducten kunnen wonderen voor uw gezondheid, levensduur, levenskracht, vermogen en uiterlijk.

Probeer het gewoon!

 

De ideale combinatie :

Er zijn twee zaken die onze Leefstijl zo geweldig maken :

  • · u kunt gebruik maken van uitstekende producten met echte gezondheidsvoordelen en
  • · een krachtig bedrijfsperspectief

 

Verbreed je werkveld :

Je komt dagelijks met klanten in aanraking. Ieder met zijn of haar eigen problemen. Mogelijk kun je veel meer betekenen voor je klant.

 

Eenvoud:

Dit concept loopt dagelijks door. Of je met vakantie bent of een vrij weekend hebt, de klant krijgt automatisch wat ze bestellen. Ze krijgen het keurig met UPC thuis bezorgd. Je hebt daar geen omkijken naar.

 

Enorme markt :

Gezondheid is een enorme markt. Steeds meer mensen zoeken naar alternatieven voor hun gezondheidsproblemen . Het menselijk lichaam is een enorm  technisch vernuft met een enorm herstellend vermogen.

Kijk maar eens al je je zelf snijdt met een mes. De wond zal na verloop van tijd vanzelf dicht groeien. Helemaal puur natuur. Natuurlijk kunnen we dit vertragen door er onzorgvuldig mee om te gaan. De wond kunnen we besmetten, waardoor het gaat ontsteken en het langer duurt voor dat de wond dicht is en genezen is.Maar door de wond goed te verzorgen is deze snel weer dicht.

 

Helpen met andere gezondheidsproblemen, zoals :

  • · Chronische pijnen
  • · Migraine
  • · Reuma
  • · Artrose
  • · Fibromyalgie
  • · Kanker
  • · Parkinson
  • · Enz.enz

Overtuiging en wel eerlijk :
Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien door ons product.
Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben.Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken.
Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mensen het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

Houd het simpel :

Je hoeft geen grote verhalen te vertellen. Kort verwijzen naar onze site geeft voldoende informatie. Lezen brengt ze op de goede weg maar help niet direct . Proberen wel !
Geef het de kans :
Of het bij jou werkt, kan niemand van te voren zeggen. Ieder mens is verschillend.

 


Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug. Vraag naar de voorwaarden. 

 

Onze site :

Met heel veel gegevens en ervaringen van gebruikers.

 

Wordt Teamlid en ervaringsdeskundige over Noni bij ons team :

Onze Noni-leefstijl is een lang en gezond leven. En alleen hier vindt u de producten om die leefstijl in stand te houden.

Het maakt niet uit of u alleen producten van Noni wilt kopen of dat u ook een aanvullend inkomen wilt verdienen door producten te verkopen.

 

Wat u ook besluit, wij hebben de juiste opportuniteit voor u.

 

Wil je meer info:  

Team Van Nature Gezond

Bel nu: 0637332901   

Chat:  https://m.me/VanNatureGezond

Mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

noni bij NewAge

 

 

90 dagen garantie:Veel van onze natuurlijke producten komen van NewAge /Morinda. Een bedrijf dat 90 dagen garantie geeft. Dus niet goed = geld terug.

 

Wordt Teamlid : Maak een afspraak.Dan leggen wij uit hoe dit werkt. Deelname is gratis. Maar je zult wel aan het werk moeten.

 

 

Na aanmelding : Krijg je de inlogcode en kun je zien wat en hoe wij dit doen. Je krijgt alle tools waar je simpel mee kunt werken om je bedrijf uit te breiden. Wij werken grotendeels met Facebook Ads. Ons  CRM klantensysteem Is PerfectVieuw  waar je gratis gebruik van kunt maken.

Als je bereid bent om aan het werk te gaan !

 

                                        Meld je hier  aan voor meer info 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment