fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Harry Hoxsey, de “kwakzalver”die kanker genas.

Zijn vader gaf hem een kruiden-formule die bijzonder effectief zou zijn in het genezen van  kanker.

Hoxsey was zeer rijk. Hij was een geboren vechter en voor niemand bang.

Deze video vormt het decor van de meest langdurige en kwaadaardige gevechten tussen een burger en de medische autoriteiten in de Amerikaanse geschiedenis.

Het verhaal begint met het item was eigenlijk goed nieuws leek.

Volgens de Hoxsey-legende werd zijn middel ontdekt door zijn grootvader John Hoxsey, die dierenarts was. Hij had een favoriete hengst, waarbij was vastgesteld dat deze kanker had. Hij nam het paard naar een weiland om daar te sterven. Maar 3 weken later was de tumor gestabiliseerd. Hij merkte dat het paard bijzondere planten at, dat geen onderdeel uitmaakte van zijn normaal dieet. In een jaar was zijn paard genezen.

John Hoxsey begon te experimenteren met kruiden bij dieren en voegde daar andere volkse remedies aan toe. Hij beweerde succesvol te zijn en liet zijn formule na aan zijn familie, die het uiteindelijk gingen gebruiken bij mensen.Hoxsey zei dat zijn vader de eerste was bij wie de formule werd uitgeprobeerd.

Hij liet de formule na om de behandeling beschikbaar te maken voor mensen met kanker, of deze nu wel of niet in staat waren het te betalen.Vader Hoxsey waarschuwde zijn zoon Harry al voor de aanvallen uit jaloezie van de leiders van de bestaande geneeskunde.

Harry Hoxsey startte zijn 1e kliniek in 1924. Meteen daarop startte de woede van de gevestigde  medische wereld. Hij werd vaker gearresteerd dan wie dan ook in de medische wereld.

In de jaren 50 was de kliniek van Hoxsey in Dallas de grootste privé kliniek ter wereld. Hoxsey had 17 klinieken in 17 verschillende staten in Amerika. Zijn behandelingen werd gesteunde door rechters, senatoren en door artsen. En door duizenden die een behandeling hadden overleefd en genezen waren door de Hoxsey methode.

Lees meer op onze site ; https://www.van-nature-gezond.nl/aandoeningen/kanker/harry-hoxsey-de-kwakzalver-die-kanker-genas