fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Kanker en het ontstaan van de Big Farma :

Een ruim 1.20 uur durende video over de bestrijding van kanker  en de rol van de big Farma.

Deze  video is door ons in 5 delen verdeeld, zonder inhoudelijk iets te veranderen aan inhoud van de video.

 

1 op 3 mensen;

Worden geconfronteerd met kanker. Zij duiken een lange onzekere tunnel in dat hun leven voor jaren zal veranderen. Ze zijn overgeleverd aan de krachten van deze ziekte. In Amerika komen er elk jaar 1 miljoen kankerpatiënten bij, met een omzet van 50 miljard dollar.

Twee van de drie Amerikaanse kanker patiënten overlijden binnen 3 tot 5 jaar.

 

Therapie:

De laatste 100 jaar zijn er 3 officiële therapieën tegen kanker, chirurgie, bestraling en chemotherapie. Feitelijk is chirurgie het mest succesvol van alle drie.

Maar als deze 3 therapieën zo weinig succesvol zijn vraag je je misschien af waarom er geen alternatieven worden gezocht.. Het antwoord ligt in  het ontstaan van de Big Farma.

 

Twee groepen artsen ::

Tot in de 19 e eeuw leefden 2 groep artsen naast elkaar. Men kon kiezen  tussen de allopathische genezers en de natuurgenezers. De allopathische genezers gebruikten o.a. chirurgie als behandeling, gebaseerd op wetenschappelijke theorieën.

De Natuurgenezers die hun medicijnen baseerden op gebruik van planten en kruiden, geleerd van Indianen en oude Europese tradities. Dit gebruikten ze op basis van waarneming en hun ervaringen.

 

De nieuwe economie : medische industrie:

Dit evenwicht bleef tot in het begin van 19e eeuw . Toen kwamen er nieuwe medische behandelingen die economisch  zeer winstgevend waren . De American Medical Association ging samenwerken  met machtige financiële machten die de geneeskunde omvormden tot een industrie.

De gelden van o.a. Carnegie, Rockefeller en Morgan financierden de geneeskunde. Zij vormden de financiële ondergrond  voor een nieuwe medische economie.

De overname van de medische industrie werd  bereikt door de overname van de  medische scholen. Van de ene op de andere dag  boden zij grote sommen geld aan scholen die met hun wilden samenwerken. De scholen konden nieuwe gebouwen en apparaten betalen. Zelfs dure leerkrachten inhuren.

Na verloop van tijd werd  iemand van de industrie in de Raad van Bestuur van de scholen benoemd. De industrie nam geleidelijk het bestuur van de scholen over. En geleidelijk werden de scholen gedreven in de richting armen  van de farmaceutische geneesmiddelen.

Vanaf dat moment werden de leerlingen alleen nog maar  geleerd over de farmaceutische geneesmiddelen.

 

Big Farma:

De medicijn-industrie groeide uit tot een uiterst bloeiende industrie. De artsen veranderen de normen en als snel konden natuurgenezers worden uitgesloten. Natuurgenezers werden afgedaan als kwakzalvers.

De gemiddelde arts gaat naar school, krijgt een goede  opleiding  en moet heel slim zijn om daar door heen te komen. Hij leert alles over medicijnen, maar niets over basisvoeding. De echtgenotes van artsen hebben meer basiskennis over voeding dan de artsen zelf. En als u naar uw arts gaat, maakt niet uit waarvoor, dan kun je er haast zeker van  zijn dat je met een recept voor een medicijn weer buiten staat.  Want daarvoor is hij opgeleid.

 

Bekijk deze  video https://youtu.be/MiD0artvtuo