fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

 Kanker:

Een verschrikkelijk beladen woord. En het lijkt net of het steeds meer in mijn omgeving voorkomt. 15 jaar geleden overleed mijn tweelingzus binnen 2 maanden ten gevolge van lymfeklier kanker . Voor zover wij weten kwam in onze familie kanker nimmer voor.

Natuurlijk, dat is betrekkelijk. Want in de generatie van mijn ouders was men zeer zeker niet open over allerlei zaken. Mijn vader was bang voor de dokter en de apparatuur die men gebruikte. Zo liep hij weg, toen er bij hem een ct-scan gemaakt moest worden. Dat was te eng voor hem. Gevolg: hij werd niet oud.

Ik kan me niet voorstellen hoe ik zou reageren als ik de melding zou krijgen; je hebt kanker. Je wereld stort in en het is het begin van een verschrikkelijk lange tunnel. Maar waar moet je dan voor kiezen?

Ik zag een lange video over kanker en de bestrijding daarvan. Ik onthoud me van verdere beschrijving van de inhoud. Want iedereen zal z’n eigen oordeel daar over geven. Maar ik vond de inhoud zo treffend, dat ik de lange video in 5  onderstaande onderdelen heb verdeeld :

 

1)  Inleiding over kanker en de opkomst Big Farma    

 

2)  Verboden genezingen René Caisse  en haar Essiac

 

3)  Verboden genezingen en Harry Hoksey, de “kwakzalver “die kanker genas

 

4)  Verboden genezingen en de Gerson Therapie

 

5)  Verboden genezingen en samenvatting overige therapieën

 

De teksten en bijbehorende video’s worden gepubliceerd  in het menu Kanker.

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.