fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Kanker en de verboden genezingen; deel 5

In dit artikel en video een overzicht van andere behandelmethode ’s bij kanker. Deze samenvatting is gemaakt aan de hand van de video Cancer, the forbidden cures.

Belichte alternatieve behandelmethode’s uit deze video waren o.a.

 

Dr.Hamer

dr Hamer was de oprichter van de Nieuwe Duitse Geneeskunde. Hij was van mening dat iedere vorm van kanker veroorzaakt werd door diep psychologisch trauma. Ondanks vele ondersteuningen, ook van vele artsen, en het wetenschappelijk bewijs geleverd door dr. Hamer,  is er nooit serieus onderzoek gedaan. Wel werd zijn vergunningen ingetrokken. Dr.Hamer werd lastig gevallen door alle autoriteiten in Europa . Uiteindelijk zat hij 19 maanden in een gevangenis in Frankrijk. Dr.Hamer is uiteindelijk vrij man maar kan zijn theorie niet uitdragen.

 

Vitamine B-17 / Laetrile:

In de jaren ’70 was volgens dr.Krebs de vitamine B-17, die gevonden werd in de zaden van abrikozen en soortgelijk fruit een goede remedie tegen kanker. Met name tegen borst-, darm-, long- en prostaatkanker. Deze vitamine B-27, ook bekend als laetrile was ook in de jaren 50 al heel populair tegen kanker. Sindsdien waren er steeds meer wetenschappers  en oncologen die zich achter deze vitamine schaarden.

Meerdere wetenschappers in oa. Italië en  New York stonden achter de behandeling met laetrile. Dr. Richardson  ging kankerpatiënten in zijn kliniek met laetrile behandelen. De meeste patiënten overleefden de kanker. Er kwamen patiënten uit heel Amerika en zelfs uit Europa.

Maar het ziekenhuis waar dr. Richardson werkte verbood hem de stof laetrile verder te gebruiken, omdat het niet goedgekeurd was door de FDA. Hij zei dat klopt, maar het werkt wel !.

Maar de medische wereld voerde in die jaren oorlog tegen laetrile. De FDA noemde het een giftige stof en illegaal om in Amerika te verkopen.

De medische wereld heeft nooit serieus onderzoek verricht naar de werking van laetrile.

 

Haaienkraakbeen:

In 1992 publiceerde Dr.William Lane zijn boek  “ Haaien kunnen geen kanker krijgen “. Hij legt daarin uit dat tumoren geremd worden door haaienkraakbeen.

Geen interese:

Maar de medische wereld is niet geïnteresseerd in een middel dat rechtstreeks uit de natuur komt. Want dat kan niet worden gepatenteerd en levert dus geen geld op.

 

Maretak / mistelto :    

Een ander bekend middel tegen kanker – met name in Europa- is de mareak, Engelse benaming mistelto.

 

Lijst van historische gevallen;

Van deze lijst met potentie voor genezing van kanker is de gang van zaken allemaal hetzelfde: de artsen werden verbannen, vervolgd en in diskrediet gebracht. Zonder dat hun therapieën ooit werden beschouwd als enige vorm van wetenschappelijk  mogelijkheid.

 

Backing soda:

  1. Tullio Simoncini , een Italiaanse oncoloog, stelde een natuurlijke behandeling van kanker voor met backing soda.

Hij stelde dat kanker niet genetisch is, maar het gevolg van de agressie van een schimmel, genaamd Candida albicans. Backing soda is de sterkst schimmelwerende stof. Dr. Simoncini begon in 1983 een patiënt te behandelen met backing soda. De  man had longkanker en volgens de artsen nog maar 6 maanden te leven. En ruim 20 jaar later vertelde  de man in interview zijn ervaringen. Hij was vrij van  kanker.

Ondanks dat er meerdere gevallen van genezing waren, werd dr. Simoncini uiteindelijk verdreven uit de Orde van Italiaanse Artsen.

Dr.Simoncine had inmiddels naar eigen zeggen zijn techniek geperfectioneerd, door de backing soda zo zicht mogelijk in contact te brengen met de kanker. De backing soda dood dan de schimmels.

Hij gelooft ook dat huidkanker kan worden genezen met gewoon jodiumtinctuur.

Het laatste voorbeeld van genezing door dr. Simoncine, is de genezing van dr. Lombardo. Een arts, die leverkanker had .Vlak voor zijn chemo-behandeling bleek hij ook 2 gezwellen in zijn longen te hebben.

Met het vooruitzicht  nog maar ruim een 1 jaar leven te hebben, besloot dr. Lombardo op het laatste moment zijn chemotherapie  te  vervangen door backin-soda. Na enkele behandelingen met backing-soda bleken de tumoren in zijn longen verdwenen te zijn na een CT-scan.

 

Dr.Lombardo heeft een boodschap aan zijn collega’s artsen;

Ten 1e :

“de waarheid ligt vaak voor onze neus. Het is zo dichtbij dat we er ons vaak niet op kunnen focussen.”

Ten 2e;

“ de waarheid kan worden gevonden door je horizon te verbreden en door het manier van denken te vergroten “.

Bekijk hier de video overzicht andere behandel methode's tegen kanker