fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

 

In 1922 hoorde René Caisse in een in plaatsje in Noord Ontario, voor het eerst van een middel tegen een kanker, die zij later Essiac noemde. Zonder verder bekend te zijn met de geschiedenis slaagde deze kwetsbare Canadese verpleegster er in duizenden mensen te genezen van kanker met een eenvoudig mengsel van kruiden.

Een patiënte die René verzorgde had een groot litteken. Zij vertelde dat zij 30 jaar daarvoor genezen was van kanker met een mengsel van kruiden, samengesteld door een genezer van de lokale stam de Ojibwa.

René testte de formule op haar tante, bij wie kort daarvoor was vastgesteld door de artsen dat ze kanker had. Haar tante herstelde van de kanker en leefde nog 21 jaar.

René bracht het middel als Essiac op de markt. Het aantal patiënten  dat herstelde bleef groeien. René kreeg een gebouw van de gemeente waar door haar een kanker kliniek werd gehuisvest. De behandelingen in de kliniek bleven gratis. Gedurende 8 ½ jaar .

Er werd vastgesteld dat ze daadwerkelijk een middel had tegen kanker. Maar René werd al verteld, dat dit nooit zou worden geaccepteerd door de medische artsen.

In 1948 werd René gedagvaard door de Wetgevende Vergadering om de juridische status van Essiac te bepalen. René nam een petitie mee dat door 55.000 mensen was ondertekend. Maar René verloor het gevecht om erkenning van haar werk. De kliniek werd door de overheid gesloten.

Het was verschrikkelijk om mensen aan de gesloten deur van de kliniek te zien. Mensen die door de medische wereld waren uitbehandeld. Zij kwamen ten einde raad bij de kliniek, maar René mocht ze niet behandelen.René kreeg een zenuwinzinking.

Nadat ze daar hersteld van was, begon René  vanuit haar eigen huis patiënten te behandelen met een mengsel van kruiden. Maar de overheid begon haar lastig te vallen. Ze werd meermalen gearresteerd om de meest absurde redenen.

In 1958 René kreeg een uitnodiging van een kliniek in Massachusetts om haar middel te testen. De uitslagen waren zeer positief.

Een poging om het middel Essiac door de FDA te laten testen . Essiac werd uiteindelijk niet goedgekeurd, iets wat 30 jaar daarvoor al voorspeld was.

Velen pogingen van volgelingen om via procedures het middel alsnog goedgekeurd te krijgen liepen op niets uit.

René Caisse overleed om 92 jarige leeftijd met de wetenschap dat zij heel velen had geholpen in hun gevecht tegen kanker.

Bekijk hier de video over haar; https://www.facebook.com/VanNatureGezond/videos/2083648548616333/