fbpx
">

De oprichters van Sepco Industries Co., Ltd. zijn sinds de jaren negentig actief betrokken bij het onderzoek naar en de ontwikkeling van pyrolyse-technologieën. Sepco doet dit in samenwerking met prominente onderzoekers van de prestigieuze Chulalongkorn University in Thailand en met steun van het Thaise ministerie van Energie.
 
De Our Waste Plastic to Fuel Production Unit is in haar vijfde generatie. Het eerste-generatiemodel is nog steeds operationeel zoals het sinds 2003 is geweest. Op volle capaciteit heeft de Polypetron ™ Gen. 5 de capaciteit om 15.000 liter ruwe-olie-equivalent per dag, per module te produceren, terwijl 20.000 kilo afval wordt afgevoerd plastic.

 

DE PLASTIC CRISIS
Naar schatting werd 6,3 miljard ton plastic afval gegenereerd vanaf 2015, waarvan slechts 9% werd gerecycleerd. Als de huidige trends in kunststofproductie en afvalbeheer aanhouden, zal er tegen 2050 12 miljard ton plastic op stortplaatsen en in de natuurlijke omgeving zijn.

De wereldwijde plasticproductie bedroeg naar verluidt ongeveer 299 miljoen ton in 2013 en steeg tot 335 miljoen ton in 2016.

Er is berekend dat in 2010 275 miljoen ton plastic afval werd gegenereerd in 192 kustlanden, waarbij tot 12,7 miljoen ton de oceaan binnen één jaar binnenkwam. Als gevolg van deze trend zal het totale gewicht van plastic in de oceanen het gewicht van de vissen tegen 2050 overtreffen.

 

Pak jij deze uitdaging !

Help de aarde een handje mee door te investeren in dit bedrijf dat van het zwerfplastic olie gaat maken.Door te investeren, kun je er ook nog eens leuk aan gaan verdienen. 

Wil je weten hoe? Laat het me dan even weten.

Regelmatig wordt er een Zoom-presentatie gegeven over dit onderwerp. Ook op aanvraag op andere data.

Echt heel interessant. Je ontvangt dan voor aanvang de Zoom de juiste link.

Bekijk deze video;   

Kraken