fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Eenvoud creëert snelheid; snelheid creëert inkomen.

Train je geest om op de meest eenvoudige en elegante manier te denken. GO Love Life is heel eenvoudig. We hebben dit bedrijf opgericht om alle complicaties, alle rook en alle spiegels te elimineren.

Je kunt erop vertrouwen dat iedereen op zoek is naar de beste en meest effectieve manier om hun beste gezondheid en uiterlijk te bereiken. Iedereen, net als jij, schuwt ingewikkelde informatie en dure oplossingen.

Onze boodschap is simpel. Er is één ding dat je elke dag kunt doen om een ​​optimale gezondheid te bereiken.

Een ding.

We verwijzen naar het gezondheidscentrum van je lichaam: je darmmicrobioom. Dat is misschien een nieuw woord voor jou, of voor degenen met wie je praat. Het is een eenvoudig concept: een microbioom is een gemeenschap van microben. Soms heb je het woord "flora" gehoord om deze microben te beschrijven.

Onze darmen herbergen een complexe omgeving van microben die letterlijk elk systeem en elke cel van het lichaam beïnvloeden. Soms wordt ons darmmicrobioom het 'gezondheidscentrum' van het lichaam genoemd; soms wordt het ons tweede brein genoemd.

Je hebt misschien nooit gedacht dat het geheim van je mentale gezondheid, fysieke gezondheid en zelfs je uiterlijk in je onderbuik ligt. Het doet!

Dit is het enige waar we geobsedeerd door zijn. Gezondheid van het microbioom betekent geestelijke gezondheid, lichamelijke gezondheid, schoonheid en levensstijl. Onze ontdekking van deze simpele waarheid heeft ons ertoe aangezet om het Daily 3-systeem te creëren: een systeem met drie producten dat in feite één enkel 'product' is.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment