fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

GEGARANDEERDE TEVREDENHEID EN TERUGKEER VAN VERKOOP

GO Love Lifebiedt alle klanten een volledige (100%) dertig (30) dagen geld-terug-garantie (minus verzend- en administratiekosten).

Als een klant niet tevreden is met het product, kan hij een terugbetaling aanvragen bij de partner die het product aan de klant heeft verkocht. Als u als Affiliate niet 100% tevreden bent met onze producten, kunt u deze retourneren voor een volledige terugbetaling (exclusief verzend- en administratiekosten) zolang aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • noch u, noch wij hebben de Overeenkomst beëindigd;
  • (ii) de producten zijn gekocht binnen negentig (90) dagen; en
  • (iii) de producten worden geretourneerd in herverkoopbare staat (zoals gedefinieerd in de sectie Definities hieronder). De restitutie zal honderd procent (100%) van de aankoopprijs bedragen. Verzend- en administratiekosten worden niet gerestitueerd.
  • Bij vrijwillige beëindiging van de Overeenkomst kan de Affiliate alle generieke verkoophulpmiddelen die binnen één (1) jaar voorafgaand aan de datum van beëindiging zijn gekocht, retourneren voor een restitutie van 90% als ze niet in staat waren om de goederen te verkopen of te gebruiken. Een Affiliate mag alleen verkoophulpmiddelen retourneren: GO LOVE LIFE Herzien maart 2022 17
  • (i) ze persoonlijk van het Bedrijf hebben gekocht;
  • (ii) onder hun Affiliate Identificatienummer staan; en (iii) die in verkoopbare staat zijn (zoals gedefinieerd in de sectie Definities hieronder). Alle op maat gemaakte verkoophulpmiddelen (bijv. visitekaartjes, brochures, enz.) waarin de contactgegevens van de Affiliate zijn ingebed, afgedrukt of toegevoegd door de Affiliate, zijn niet in verkoopbare staat en kunnen dus niet worden gerestitueerd. Na ontvangst van de producten en verkoophulpmiddelen door GO, ontvangt de Affiliate negentig procent (90%) van de nettokosten van de oorspronkelijke aankoopprijs(en), minus verzend- en administratiekosten. Als de aankopen zijn gedaan met een creditcard, wordt de terugbetaling teruggestort op dezelfde creditcardrekening. Het Bedrijf zal van de aan de Affiliate betaalde vergoeding alle commissies, bonussen, kortingen of andere beloningen aftrekken die verband houden met de geretourneerde goederen. 6.1

 

 

Retourproces A. Alle retourzendingen, zowel door een klant als een partner, moeten als volgt worden gedaan:

 Verkrijg toestemming voor retourgoederen (“RMA”) van GO;

  • Verzend artikelen naar het adres dat is opgegeven door de klantenservice van GO wanneer u uw RMA ontvangt.
  1. Stuur een kopie van de factuur mee met de geretourneerde producten. Een dergelijke factuur moet verwijzen naar de RMA en de reden voor de retourzending bevatten.
  2. Stuur het product terug in de doos van de fabrikant, precies zoals het is geleverd. B. Alle retourzendingen moeten vooruitbetaald naar GO worden verzonden, aangezien GO geen verzending-ophaalpakketten accepteert.
  • GO raadt aan om het geretourneerde product via UPS of FedEx te verzenden met tracking en verzekering, aangezien het risico van verlies voor schade bij verzending van het geretourneerde product uitsluitend door de klant of de aangeslotene wordt gedragen. Als het geretourneerde product niet is ontvangen bij het GO Distributiecentrum, is het de verantwoordelijkheid van de Klant of Affiliate om de zending te traceren. Bij een mislukte levering wordt geen krediet gegeven. C. Cumulatieve retouren van in totaal $500 of meer gedurende twaalf (12) maanden kunnen een reden zijn voor beëindiging van een Affiliate-overeenkomst.

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment