fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

 

Wat is natuurvoeding ?

Natuurvoeding is voeding uit de biologische of biologisch-dynamische landbouw dat met zorg en respect voor natuur en dier tot stand is gekomen. Biologisch geteelde gewassen groeien in een natuurlijk tempo, waardoor de groei evenwichtiger is en de planten minder gevoelig zijn voor ziekten en plagen. Er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt en het gebruik van genetisch gemanipuleerde organismen is binnen de biologische land- en tuinbouw niet toegestaan.

Het op deze manier omgaan met planten en dieren geeft een aanzienlijk verschil in smaak, houdbaarheid en voedingsstoffen omdat het meer tijd heeft gehad om te groeien, waardoor het meer vitaliteit en energie bevat.

De natuur biedt ons heel veel ;

Omega 3-vetzuren, antioxidanten, vitaminen, mineralen, spoorelementen en fytonutriënten zijn recente ontdekkingen wat de natuur ons biedt.

Door gezond te eten van natuurlijke producten weet je zeker dat goed bezig bent.

Dure onderzoeken:

Wetenschappelijke onderzoeken naar de werking van natuur producten kosten namelijk erg veel geld. En de farma gaat dat niet betalen. De farma heeft geen enkel belang bij de werking van natuurlijke producten omdat daar niets mee verdiend wordt.

Keuze maken :

Wij hebben niet de wijsheid in pacht. Maar wij zijn er van overtuigd dat wij zelf keuze’s kunnen maken, waarvan wij denken welke voeding goed voor ons is.

Met dit hoofdstuk willen wij je helpen met het keuze’s maken.

Van Nature Gezond