fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Depressief zijn:

In Nederland lijden jaarlijks 800.000 mensen aan depressie. Van hen zijn er 365.000 voor het eerst depressief.

 

Dip     

Iedereen zit weleens in een dip. Na een tegenslag of vervelende gebeurtenis voel je je somber en ongelukkig. Gelukkig waait zo’n bui vaak wel weer over. Als je je langdurig neerslachtig blijft voelen, is er misschien sprake van een depressie. Wat is het verschil tussen een dipje en een depressie?

Wanneer een dip precies overgaat in een depressie is moeilijk te bepalen. Om de diagnose 'depressie' te kunnen stellen, hebben deskundigen in het handboek DSM-IV een aantal kenmerken geformuleerd waar mensen met een depressie aan voldoen.

 

Symptomen:

Volgens deze richtlijn ben je depressief als je minstens twee weken lang somber bent en / of minder interesse en plezier hebt in allerlei dingen én kampt met vijf of meer van de onderstaande symptomen:

  • duidelijk afvallen of juist aankomen
  • slapeloosheid of juist veel slapen
  • traagheid of juist lichamelijke onrust
  • vermoeidheid, weinig energie hebben
  • je waardeloos of schuldig voelen
  • verminderde concentratie of besluiteloosheid
  • terugkerende gedachten aan de dood, plannen of pogingen om zelfmoord te plegen

 

Oorzaken

Meestal spelen bij het ontstaan van een depressie verschillende factoren een rol. Je kunt kwetsbaar zijn voor het ontwikkelen van een depressie, omdat depressies in je familie voorkomen. Een moeilijke jeugd, weinig steun vanuit de omgeving of een ingrijpende, verdrietige gebeurtenis kan de aanleiding zijn.

Mensen met een chronische ziekte, zoals diabetes, COPD of reuma lopen een groter risico om depressief te worden. Ook hormonen, bepaalde medicijnen, drank- of drugsgebruik vergroten de kans op een depressie.

Soms is het evenwicht tussen bepaalde stofjes (neurotransmitters) in de hersenen verstoord. Een tekort aan de neurotransmitters serotonine en noradrenaline kan een depressie in de hand werken.

 

Hoe lichaam en geest elkaar beïnvloeden Zowel positief als negatief

Wie depressief is, heeft meer kans op ziekten. En langdurig zieken hebben meer kans op een depressie. Daar is gelukkig wel wat aan te doen. Lichaam en geest kunnen elkaar namelijk ook helpen.

Bron: Gezondheidsnet.nl

 

Testimonials van gebruikers van onze juice :

Getrude : 20 jaar last van depressie:

Al meer dan 20 jaar had ik last van depressies. Sinds ik deze juice gebruik kan ik goed slapen en voel me vitaal en vol leven.

Gertrude

 

Alfred : depressie

Mijn naam is Alfred, ik ben 34 jaar . 12 jaar geleden was ik bij een voetbalwedstrijd en kreeg flinke pijn in de linkerknie. Na vele onderzoek was de conclusie = fibromyalgie.

Ik was inmiddels erg depressief geworden! Via via leerde ik deze juice kennen. Uiteindelijk ben ik aanmerkelijk opgeknapt .

Alfred 

 

Margit : depressie

Ik had in 2000 een ongeval met een spookrijder en daardoor een enkel-amputatie. Ik lag 1/2 jaar in het ziekenhuis ,had 5 operaties en meer dan 200 infusen. Daarbij waren zeer veel en sterke pijnstillers, 6 bloedtransfusies en veel drugs. Toen ik werd ontslagen woog ik 54 kg. Ik had geen wil om te leven, leed aan depressie en niets in de wereld interesseerde me meer. Een vriendin wist me te overtuigen om deze juice te gaan drinken. Langzaam maar zeker klom ik uit het diepe dal. Ik kan na een tijdje de wereld weer helemaal aan.

Margit : 

 

Peter: depressies:

Ik was eigenlijk heel gezond. (Dacht ik toch). Dat ik mentaal instabiel en ongelukkig was geworden kwam vooral door mijn professionele situatie. (Succes, succes, en een positieve ontwikkeling, waren niet te overzien.) Vandaar dat kan ik zeggen dat ik eigenlijk op dat moment op een weg zat die bij veel mensen eindigt met een depressie.

Peter 

 

Onderzoek universiteit van Mertz:

Onderzoek heeft toen uitgewezen dat de noni-juice 75 % van de werking van morfine kan bereiken, zonder dat het bijwerkingen heeft of verslavend is.

 

Geen claims:

Wegens een wet (Claims VO, 14-12-2012) mag er niet meer zomaar een relatie gelegd worden tussen voeding en gezondheid.

                                                                                    

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Wil je meer info :  

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.