fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Wat is Fibromyalgie?           fibromyalgie

Fibromyalgie (FM) betekent letterlijk: pijn in bindweefsel en spieren. Fibromyalgie wordt ook wel weke delen reuma genoemd. Het komt voor bij ongeveer twee op de honderd volwassenen, vooral bij vrouwen.

Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom  en komt met name voor bij vrouwen in de leeftijdscategorie van 20 tot 60 jaar. Het bestaat uit algemene spierpijn en spierstijfheid gepaard gaande met (soms extreme) vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijnen, angsten, depressies, allergieën, concentratie- en geheugenstoornissen, temperatuurverhogingen en darmklachten.

 

10 nare opmerkingen over fibromyalgie:

1.Fibromyalgie is een niet-bestaande aandoening

Toch rot dat je er dan zoveel last van kunt hebben. Omdat je het niet kunt zien en men nog niet exact weet wat de oorzaken zijn, zal het ook wel niet bestaan?

2.Maar gisteren kon je dit toch wel?

Wat de ene dag kan, lukt de andere dag soms niet. Dat is een van de frustrerende dingen van fibromyalgie. Gelukkig zijn er ook goede dagen. Fibromyalgie kent vaak ups en downs.

3.Het zit gewoon tussen je oren.

Er zijn wel degelijk lichamelijke afwijkingen gevonden bij fibromyalgie, ook in de hersenen. Dus in die zin klopt dat. En chronische pijn en vermoeidheid beïnvloeden alles en kunnen zeker als gevolg daarvan óók je gemoedstoestand beïnvloeden.

4.Ik ben ook wel eens moe.

Fibromyalgie is meer dan wel eens moe zijn. Het is chronisch, wat betekent dat het niet verdwijnt als je een paar keer op tijd naar bed gaat.

5.Mijn buurvrouw/zus met fibromyalgie werkt ook dus waarom doe jij dat niet?

Geen patiënt is hetzelfde. Dat geldt ook –en misschien wel vooral- voor fibromyalgie. De een kan werken, de ander (tijdelijk of helemaal) niet. Dit verschilt per persoon en per situatie.

6.Je ziet er helemaal niet ziek uit.

Daarom noemen ze het ook wel een ‘onzichtbare ziekte’. Dat is een voordeel, maar ook een nadeel. Het is voor buitenstaanders lastig te begrijpen.

7.Je bent nog zo jong.

Er is geen leeftijdsgrens voor fibromyalgie. Het kan op iedere leeftijd voorkomen. Fibromyalgie komt zelfs voor bij kinderen.

8.Kun je je er niet overheen zetten?

Nee, helaas niet. Als dat zo was dan had iedereen met fibromyalgie dat wel gedaan.

9.Gelukkig heb je geen kanker/MS/vul maar in… Dat is veel erger.

Inderdaad, want dat zijn vreselijke ziekten. Maar het leed van een ander verlicht de pijn van fibromyalgie niet. Net zoals verdriet niet minder wordt omdat je weet dat er elders op de wereld mensen sterven van de honger.

10.Bij jou valt het wel mee, je kunt/doet nog zo veel dingen.

Wat anderen niet zien, is dat iemand met fibromyalgie vaak achteraf wordt ‘gestraft’ door alle activiteiten. Bijvoorbeeld dat er naast werk geen energie meer over is voor andere dingen. Of dat je lichaam totaal uitgeput is na een feestje, een wandeling, ouderavond, etc.

 

Onze missie :

Van Nature Gezond wil mensen met chronische pijnklachten / aandoeningen en huidproblemen helpen met behulp van 100 % natuurlijke producten zonder bijwerkingen

Onze visie:

Ons menselijk lichaam is een ongelooflijk technisch vernuft met een enorm herstellend vermogen. Voorwaarde is dat het op de juiste wijze wordt verzorgd met goede voeding en beweging.

Overtuiging en wel eerlijk :

Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Bekijk deze video :  https://youtu.be/RR7LOilg_rA

 

Testimonials  van ervaringen van gebruikers van onze juice:

Jolanda:   fibromyalgie

Op een gegeven moment heeft mijn huisarts contact opgenomen met de reumatoloog en toen kwam weer de diagnose Fibromyalgie. Kreeg medicatie met  reumamedicijnen en antidepressiva.

Kon dit totaal niet rijmen maar ja, je moet wat. Inderdaad de pijn en stijfheid verminderen.

Maar je bent wel jezelf helemaal kwijt. Je ben zo moe, en dat ben je al, maar hier kwam geen eind aan. Het helpt ook maar even en op een gegeven moment functioneerde ik weer niet meer. Had al twee weken paracetamol-codeïne geslikt ( 6 per dag). Ik  geef niet gauw toe maar je hebt geen keus. Moest wel kon mezelf niet meer aankleden!! Goede raad is duur op dat moment.

Veel liefs Jolanda

 

Jacqueline : fibromyalgie

Ik heb al jaren fibromyalgie. Vooral in mijn handen, voeten en heupen. Mijn kinderen zeggen dat ik als een pinguïn de trap af waggelde. Ik had lang tijd nodig om dagelijks op gang te komen, Dit ging natuurlijk ten koste van mijn werk thuis.

Ik gebruikte allerlei medicijnen maar dat werkte niet afdoende. Ik kreeg daarnaast last van bijwerkingen, o.a. maagproblemen. Het slapen ging steeds slechter en ik sliep meestal maar 2 uur.

 

Vickie : fibromyalgie:

Ik was gediagnosticeerd met fibromyalgie en de pijn was een dagelijkse strijd voor mij. Ik had al jaren diverse soorten  pijnstillers. Nu een jaar later, heb ik niet meer  de strijd van de pijn van fibromyalgie zoals ik die  vroeger had. Ik heb mijn ups en downs.

Ook had ik  last van slopende migraine/ hoofdpijn.

Vickie

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.