fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Fruitallergie :

2 x fruit

 

 

een jaar geleden leerde ik deze juice kennen via mijn oom. Ik heb altijd al last van fruitallergie. Zo nam ik op een feestje per ongeluk een stuk gebak met fruit er op. Ik zat binnen 5 minuten vol met uitslag.

Ik kreeg een glas juice  en binnen de 5 minuten was de uitslag weer weg. Ik ben sindsdien dagelijks deze juicei gaan drinken en heb geen enkele reactie meer op vers fruit.

Ik kan alles eten en drinken, echt heerlijk. Ik ben echt blij dat deze juice in mijn leven is gekomen. Het heeft mijn leven completer gemaakt.

Nora 

 

Kijk eens  www.van-nature-gezond.nl    . In ons team zijn veel ervaringen met chronische pijnen

 

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Wil je meer info :  

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.