fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Ervaring van Frans met leukemie:
Ik werd behandeld voor kortademigheid door hoestbuien en bronchitis en kreeg antibiotica over een langere periode. Tijdens het onderzoek werd uiteindelijk leukemie ontdekt .

Sinds ongeveer 1½ jaar heb ik deze chronische lymfatische leukemie met ernstige zwelling van de lymfeklieren in de nek, oksels en liezen.
Chronische lymfatische leukemie is een vorm van bloedkanker. Deze vorm van kanker ontstaat in de lymfeklieren. De nek was gezwollen tot bijna het dubbele van de grootte . De zwelling veroorzaakte ernstige slikken en een hoest. De onderarm- en liesgebieden waren ook extreem opgezwollen

Deze vorm van leukemie niet kan worden behandeld met chemotherapie of bestraling.
Daarnaast lijd ik 15 jaar lang onder jicht . met hoge urinezuurwaarden en hoge bloeddruk gedurende ongeveer een jaar. Zowel de jicht en de bloeddruk werden behandeld met medicatie.

Ik leerde via via over deze juice. Ik begon in de eerste week met ongeveer 60 ml per dag . Echt snel na het innemen van deze verbeterde de hypertensie, dus ik kon stoppen met het nemen van de pillen.

De zwelling van de lymfeklieren was bijna volledig weg. Mijn algemeen welzijn was aanzienlijk verbeterd. Ik voelde me weer sterker . Ik heb sindsdien geen nieuwe jichtaanval meer gehad.

Mijn leven heeft nu een geheel nieuwe kwaliteit en levensvreugde .Ik ben oneindig dankbaar voor de gave van deze juice. Het gaf me een nieuw leven terug.
Frans

Kijk eens www.van-nature-gezond.nl . In ons team zijn veel ervaringen met chronische pijnen

Overtuiging en wel eerlijk :

Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.
Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

Wil je meer info : bel Joop Kamperman op 0637332901 of chat