fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Longembolie;

Na een longembolie met behandeling op de intensive care voelde ik me erg slecht. Aan de medische kant werd een behandeling met Marcumar (bloedverdunner) en steunkousen voorgeschreven. Deze behandeling was voorgeschreven voor een jaar. 

Omdat beide longen beschadigd waren, had ik grote problemen met mijn mobiliteit. Ik had last van kortademigheid en kon maar langzaam bewegen. 

Om het nog erger te maken, heb ik problemen met de bloedsomloop in de rechtervoet.

2 stents brachten daar verbetering in. In maart leerde ik van vrienden noni juice kennen.

Ik ben het sap onmiddellijk gaan proberen. Ik had toch niets te verliezen. Het is moeilijk te vatten wat deze noni-juice deed.

Mijn kortademigheid is weg .Ik kan mijn lichaam gemakkelijk belasten (hard rennen, wandelen en nog veel meer).

Ik voel me heel goed en kan deze noni juice warm aanbevelen.

Maria

 

Kijk eens  www.van-nature-gezond.nl    . In ons team zijn veel ervaringen met chronische pijnen

 

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Wil je meer info : bel Joop Kamperman op 0637332901 of  chat