fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

 

Multiple sclerose is waarschijnlijk een auto-immuunaandoening

De precieze oorzaak van de ziekte is onbekend, maar algemeen wordt aangenomen dat MS ontstaat door een samenspel van genetische en omgevingsfactoren. Genetische en omgevingsfactoren zouden even belangrijk zijn bij het bepalen wie MS krijgt en wie niet. Sommigen denken dat het ontstaan van MS te maken kan hebben met een late abnormale reactie op een in de vroege jeugd opgelopen virusinfectie. Hiervoor zijn echter geen andere bewijzen gevonden.

Ook zijn er aanhangers van de hypothese dat een hoge mate van hygiëne verantwoordelijk is voor de bevattelijkheid voor ziektes als MS.

Het verhaal van Günther over zijn ziekte Multiple Sclerose

Ik kreeg mijn ziekte op 31-jarige leeftijd. In het begin had ik erg veel hoofdpijn, toen begon het tintelend in mijn hand, later was de hele hand, vervolgens werd de hele linkerkant beïnvloed. Vanaf dat moment verliet mijn kracht me meer en meer. Ik kon de eenvoudigste dingen niet meer doen, dat wil zeggen, de eenvoudigste dingen aan.

Mijn toestand bleef zo ​​voor een maand, na deze maand kreeg ik zelfs "dubbele afbeeldingen", mijn gezichtsvermogen nam meer en meer a en ik begon te turen.

Daarna was ik zo depressief, mijn humeur was nul, dus ik wilde een einde aan mijn leven maken.   Ik besloot toen in mijn wanhoop om een ​​andere dokter te raadplegen, die me meteen verklaarde dat al mijn symptomen aangaven dat ik "multiple sclerose" had.  

Ik nam onmiddellijk contact op met het Rode Kruis en vroeg of het mogelijk was dat de redding me naar Graz kon brengen, naar de neurologie (LKH). In het ziekenhuis kreeg ik de zekerheid, het was eindelijk bij mij 100% MS gediagnosticeerd. Ik ontving onmiddellijk cortisone in grote hoeveelheden.   Aangezien ik "dubbele afbeeldingen" had zoals vermeld, kreeg ik een prismaplaat ingevoegd, waardoor mijn symptomen voor mij gemakkelijker werden, zodat ik weer halverwege ben kon normaal zien.

Na 3 maanden ziekenhuisopname mocht ik eindelijk naar huis.Na de kuur het duurde ongeveer 2 jaar dat ik steeds meer naar mijn eigen lichaam en mijn innerlijke stem begon te luisteren . Ik wilde de medicijnen verminderen, omdat ze niet het gewenste effect bracht.  Ik had veel last van de bijwerkingen van de medicijnen, dus ik zocht naar een oplossing die geschikt voor me was.  Ik hoopte dat ik "iets natuurlijks" tegen zou komen wat mijn leven ten goede zou veranderden. Iets wat niets te maken had met 'chemie'.   

Op een dag ging ik 's avonds wandelen toen ik een goede vriend ontmoette, die tegen me zei dat hij iets voor me had dat me mogelijk kon helpen.

Het was een zeer gezonde juice en ik zou het gewoon moeten proberen.   Sinds die dag begon mijn leven weer logisch te klinken. Ik dronk ongeveer 10 FLESSEN per maand gedurende ongeveer 3 maanden.

Ik dronk veel water maar geen kraanwater maar van een bron. Mijn leven nam een ​​gelukkige wending. Dankzij het TAHITIAN-NONI-juice kreeg ik nieuwe levenskracht, kwam de kracht terug, Ik kreeg geen terugvallen meer tot op de dag van vandaag. t. Natuurlijk drink ik het sap nog steeds regelmatig volgens mijn eigen doseringsplan.

Natuurlijk waren de artsen verbaasd hoe snel ik herstelde.   Het duurde nog eens 4 maanden totdat  ik alles weer kon doen wat ik wilde.  

Over het algemeen heb ik op de lange termijn veel geld geïnvesteerd in mijn gezondheid. Ik wist dat, maar het was het waard, het is mijn leven! Ik ben GOD en dit speciale "geschenk van de natuur" heel veel verschuldigd. Ik kan nu weer een normaal leven leiden.

Günther

 

Kijk eens  www.van-nature-gezond.nl    . In ons team zijn veel ervaringen met chronische pijnen

 

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

garantielabel Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Wil je meer info :  

Team Van Nature Gezond

Bel nu  : 0637332901   

Chat     : https://m.me/VanNatureGezond

 Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.