fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Chronische pijnen : 

Heb je dat ook :

 • · Ben je alweer ziek !
 • · Je bent zo moe, maar hier komt geen eind aan.
 • · Je kinderen zeggen dat ik als een pinguïn de trap af waggelde.
 • · Je had lang tijd nodig om dagelijks op gang te komen
 • · Dit ging natuurlijk ten koste van mijn werk thuis
 • · En nog veel meer pijnlijke ervaringen
 • · Het nam die energie van je weg en gaf je de vermoeidheid er voor terug.
 • · Het haalt je uit je slaap en geef je er hoofdpijn voor terug!
 • · Het kan je ook angstig en depressief maken.
 • · Je zult naar heel veel dokters moeten gaan wil je uiteindelijk er vanaf afkomen.
 • · Ook zal je volgepropt worden met pillen, slaappillen, energie pillen.
 • ·

Bekijk even deze video :    https://youtu.be/4rtgXXPSxvk

 

Chronische pijn  komt voor bij meer dan 2 miljoen Nederlanders. Het gaat daarbij om alle vormen van pijn die langer duren dan drie maanden. Het haalt je leven compleet overhoop. Je wilt nog zoveel, maar kan het vaak niet meer. Het is voor de buitenstaander niet zichtbaar wat veel onbegrip met zich meebrengt. Dat maakt mensen verdrietig en depressief.

Chronische pijn wordt bij tal van indicaties vastgesteld. Vaak is pijn de hoofdaandoening, soms een bijkomende klacht, heel vaak de meest invaliderende factor. Veel patiënten met chronische pijn zijn niet of minder goed in staat om arbeid te verrichten, wat direct de leefsfeer en eigenwaarde raakt. 

Uit onderzoek van de Universiteit van Metz in 1991 blijkt dat onze juice 75 % van de werking van morfine kan bereiken. Dus veel minder pijn. Dit onderzoek werd verricht, toen deze juice  nog niet op de markt te koop was. Dus er was geen invloed van een producent. 

Onze juice bestaat al 24 jaar !

 

Werkt het ?!:

Of u er baat zult hebben, weet niemand. Dat kunt u alleen zelf vaststellen, door het 90 dagen te proberen. Kijk naar ons unieke garantie-label.  

 

Overtuiging en wel eerlijk :

Wij hebben de overtuiging dat Uw leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben. Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij u werken. Of het bij werkt kunt u zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mensen het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders. 

 

Even een paar voorbeelden : 

fibromyalgie    Fibromyalgie  Jolanda:   

Op een gegeven moment heeft mijn huisarts contact opgenomen met de reumatoloog en toen kwam weer de diagnose Fibromyalgie. Kreeg medicatie bij de reumamedicijnen. Amitriptyline, een antidepressiva. Kon dit totaal niet rijmen maar ja, je moet wat. Inderdaad de pijn en stijfheid verminderen.

Maar je bent wel jezelf helemaal kwijt. Je ben zo moe, en dat ben je al, maar hier kwam geen eind aan. Het helpt ook maar even en op een gegeven moment functioneerde ik weer niet meer. Had al twee weken paracetamol-codeïne geslikt ( 6 per dag).Ik  geef niet gauw toe maar je hebt geen keus. Moest wel kon mezelf niet meer aankleden!!

Goede raad is duur op dat moment. Ik heb deze juice geprobeerd en vind het geweldig.

Veel liefs Jolanda 

 

Fibromyalgie:

k heb al jaren fibromyalgieVooral in mijn handen, voeten en heupen.

Mijn kinderen zeggen dat ik als een pinguïn de trap af waggelde. Ik had lang tijd nodig om dagelijks op gang te komen, Dit ging natuurlijk ten koste van mijn werk thuis. Ik gebruikte allerlei medicijnen maar dat werkte niet afdoende. Ik kreeg daarnaast last van bijwerkingen, o.a. maagproblemen. Het slapen ging steeds slechter en ik sliep meestal maar 2 uur. 

Ik ben deze juice gaan gebruiken en ik ben dik te vreden

Jeanet

 

Fibromyalgie:

Ik was gediagnosticeerd met fibromyalgie en de pijn was een dagelijkse strijd voor mij. Ik had al jaren diverse soorten  pijnstillers.

Ik ben deze juice gaan gebruiken. Nu een jaar later, heb ik niet meer  de strijd van de pijn van fibromyalgie zoals ik die  vroeger had. Ik heb mijn ups en downs. Ook had ik  last van slopende migraine/ hoofdpijn. Dat is ook verleden tijd. Heerlijk.

Vickie 

Fibromyalgie:

Mijn symptomen zijn verleden, zijn ze allemaal weg. Geen pijnlijke gewrichten meer! Het Epstein-Barr-syndroom (chronisch vermoeidheidssyndroom) Fibromyalgie "FMS" (neurotransmitter dysfunctie) Ik had ook een zeer uitgesproken psoriasis op mijn hoofd (mijn hele hoofdhuid was bedekt en ik mijn haar kwijt) Het is bijna helemaal verdwenen en mijn haar groeit weer !!! 

Sinds ik deze juice gebruik ben ik een totaal ander mens.

Gerda

Isabel : hoofdpijn 

Sinds 8 jaar drink ik regelmatig het eerst op de morgen deze juice en wil hem niet willen missen! Het effect op mijn algemeen welzijn is enorm. Mijn immuunsysteem is dus sterk verbeterd, heb ik meer energie voor de dag en de hele metabolisme in het lichaam werkt veel soepeler.

Ik had een koorts en hoofdpijn en voelde me zeer 2-3 weken slecht. De originele  Juice helpt me tegen mijn hoofdpijn. Dan laat ik elk half uur een klein slokje in de mond smelten en drink veel water. In de meeste gevallen is na 2 uur alles weer in orde en ik heb me geregenereerd.

Isabel B 

 

Jeanet : migraine :

 Ik heb van kinds af aan al veel last van hoofdpijn/ migraine. Dan was het naar bed, licht uit en zo min mogelijk geluid. Soms duurde het wel 2 tot 3 dagen voordat de aanval over was. Ik heb al heel veel geprobeerd. Heel vaak bij de huisarts, heel vaak in het ziekenhuis.

Veel homeopathische middelen geprobeerd. Van allerlei pijnstillers geprobeerd maar die hielpen ook niet geweldig. Paracetamol  hielp zo bij zo al niet. Ik zei al eet ik een heel doosje op, dan heb ik nog hoofdpijn. Ibuprofen hielp een beetje maar dan moest ik de 400mg nemen.  Van de huisarts kreeg ik zware pijnstillers voor de migraine. Maar die probeerde ik zo weinig mogelijk te nemen in verband met de bijwerkingen.

Toen ik voor het eerst over noni hoorde dacht ik :  ja dat zal wel. Ik had al zoveel geprobeerd. Ik ben op een gegeven moment er toch mee begonnen en het blijkt echt te helpen. Ik kan iedereen met hoofdpijn of migraine aanraden met noni te beginnen. 

 

 Rughernia; het verhaal van Stef

rugpijn logoHij werkte jaren geleden als zzp-er timmerman. Langzaam maar zeker werd zijn rugpijn steeds erger. Uiteindelijk moest hij bij naar de huisarts die hem doorstuurde voor een röntgenfoto. Toen bleek dat hij bijna een hernia had.

De arts raadde hem aan te gaan omscholen. Zijn werk als timmerman in de bouw bezorgde hem te veel belasting van zijn rug. In een werkplaats zou dat veel minder belasting opleveren.Daar hoef je trap en trap af met alle ongelijke belasting.

Stef dacht dat het nog wel even door kon gaan. Maar in december was het einde oefening. Stef kon amper meer lopen van een zere rug.

Via en kennis hoorde hij van een juice uit Amerika. Samen met zijn vrouw – die moest autorijden- bezocht hij een presentatie van deze juice. Hij kreeg 2 grote glazen te drinken van deze juice. Later op de avond stond Stef te praten met een andere bezoeker van de presentatie. Zonder dat Stef het in de gaten had, had hij 20 minuten gestaan.

Stef is een vaste gebruik van de noni juice geworden. Zijn kwaliteit van leven is enorm verbeterd.

 

Reuma, artrose en osteporose artrose s2

Voordien had ik mijn werk moeten halveren omdat ik rugklachten had door de reuma en daarbovenop heb ik ook osteoporose ( botontkalking ).Ook had ik al artrose op verschillende plaatsen. Daar zal je mee moeten leren leven zeggen de dokters en specialisten. Dat maakte mij zo zenuwachtig dat ik er depressief van werd.Ik nam de medicijnen om toch zo normaal mogelijk verder te komen.

Maar desondanks ging ik elk jaar een beetje zon opzoeken voor de pijnen in de rug enz.Ik leerde via via deze juice  kennen en ik wilde daar meer over weten. . De eerste keer proefde dat slecht, maar ik dacht sommige medicijnen zijn ook slecht van smaak.

Resultaat:

Ik ben begonnen met drinken; 100% natuurlijk sap dat kan toch niet slecht zijn voor de gezondheid. Maar dat het zo'n verbetering ging brengen had ik nooit verwacht.Ik heb heel veel minder pijn en voel me gewoon stukken beter.

Ik heb er zeker geen spijt van. Nu nog ontdek ik dingen die ten goede veranderd zijn. Gewoon heerlijk om dat mee te maken.

Chantal.

 

Artrose in polsen en schouder:

 

Zilveren polsbrace:

3 jaar geleden kreeg ik deze zilveren polsbrace aangemeten. Wordt volledig vergoed door mijn verzekering CZ. En half jaar geleden kreeg ik een machtiging voor een polsbrace aan de linkerhand.Sinds 3 maanden eet ik morgens zelf gemaakte yoghurt, met ongezouten noten, havermouth en nonisap.

Geen brace meer:

Sinds 4 weken merk ik dat ik de brace niet meer gebruik. Mijn rechterpols is niet meer zo pijnlijk door de noni-juice. De slijtage zit er nog steeds, maar ik voel het niet meer door de pijnstillende werking van de noni-juice

 

Schouder gewricht:

Ongeregeld heb ik last van met linker schoudergewricht. Overdag geen last maar 's nachts kun je er niets aan hebben. Een spuit laten zetten door de huisarts is voor mij geen optie. Het viel me op dat ik er weer in het weekend last van krijgen, toen de kleinkinderen ( 3 dametjes) logeerden. Dan wordt er uitgebreid ontbijt  gedaan, zonder mijn  yoghurt. En dus ook geen noni-juice. Meteen raak. 

Een glas noni-juice in de ochtend doet wonderen. De nacht er op heb ok totaal geen last meer van mijn schoudergewricht.

Joop.

                      

Wij zijn er van overtuigd dat je leven er over 90 dagen heel anders uit kan zien.

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.