fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Prostaatkanker is vooral een ziekte van oudere mannen, maar kan ook op jongere leeftijd (vanaf ongeveer 40 tot 45 jaar) voorkomen.

Vooral bij zeer oude mannen komt prostaatkanker vaak voor. Meestal wordt prostaatkanker bij hen nooit ontdekt. Veel oudere mannen zijn al overleden aan andere doodsoorzaken, voordat zij symptomen ontwikkelen en de tumor wordt ontdekt. Prostaatkanker groeit vaak langzaam. Daardoor krijgen de meeste oude mannen geen last van prostaatkanker. Soms wordt prostaatkanker bij toeval gevonden, bijvoorbeeld tijdens een medische keuring.

prostaatkankerIn jongere mannen heeft deze langzame groei tot gevolg dat de kanker pas ontdekt wordt als hij in een vergevorderd stadium is, en er soms al uitzaaiingen naar andere plaatsen in het lichaam zijn. Het is overigens niet zo dat elke tumor na verloop van tijd uitgroeit en uitzaait. In 30 procent van de gevallen stopt de tumor uit zichzelf met groeien en blijft de rest van het leven slapend; in het lichaam aanwezig zonder ooit klachten te veroorzaken.

Behandelmogelijkheden

Ongeveer 70 procent van de mannen bij wie prostaatkanker wordt vastgesteld, komt in aanmerking voor een behandeling die in opzet genezend is. Dit is alleen mogelijk als de ziekte beperkt is gebleven tot de prostaat en er dus geen uitzaaiingen zijn gevonden. Mogelijke behandelingen zijn:

  • Radicale prostatectomie: Hierbij wordt de prostaat met tumor verwijderd. Alleen mogelijk als er geen sprake is van uitzaaiingen. De operatie kan erectiestoornissen, incontinentie en 'droge' orgasmen (waarbij geen zaadlozingen plaatsvinden) tot gevolg hebben.
  • Uitwendige bestraling: De tumor wordt door een machine door de huid heen bestraald. Doordat ook gezonde cellen worden beschadigd kunnen vermoeidheid, verkleuring van de huid en irritatie van darmen en blaas optreden. Littekenweefsel in en rond de prostaat kan verminderde productie van zaadvocht, erectiestoornissen en problemen met de ontlasting veroorzaken.
  • Inwendige bestraling: Radioactief materiaal wordt in de prostaat geplaatst, waardoor deze van binnenuit wordt bestraald. Hierbij wordt minder gezond weefsel beschadigd dan bij uitwendige bestraling. Er kunnen erectiestoornissen en plasklachten optreden. Vijf procent van de patiënten heeft in het eerste jaar na de bestraling een blaaskatheter nodig om te kunnen plassen.

Bron Gezondheidsnet

 

Ervaring van Ron met Prostaatkanker :

Ik heb ongeveer vijf jaar  op de grens  van prostaatkanker geleefd. Mijn PSA aantal was gestegen 3,5 tot 6,9, dus ik werd dit  halfjaarlijkse gecontroleerd.

In mei werd mij via een vriend Noni Juice uit Tahiti aanbevolen. Ik ben het gaan drinken. Ik heb binnen een week  gemerkt dat  ik minder vaak naar toilet hoefde  en ook makkelijker  was.

Ik dronk 240 tot 270 ml per dag, met inbegrip van de ochtend na 120ml opstaan, 60 ml en 60 ml 's middags of' s avonds nog veel meer.

Ik ging weer naar de dokter voor onderzoek. Mijn PSA is gedaald 6,7 tot 3,0! De arts was verbaasd. Hij vroeg me wat ik had gedaan, waardoor de waarde zo was veranderd. Ik heb verteld dat ik noni-juice dronk .

Ik heb nog een positief  neveneffect ... na 14 jaar van pijn in de rug is dit  ook verdwenen!.

Ron.

 

Ervaring van Claus met prostaatkanker :

Mijn schoonvader werd in de lente gediagnosticeerd met kanker in de prostaat, Er werden waarna verschillende medische en conservatieve pogingen  ondernomen om de tumor onder controle te krijgen. Maar het tegenovergestelde was het geval. De prostaat was blijven groeien en het schaambeen werd ook aangetast.

 

De mentale toestand was ook drastisch verslechterd. Hij was gewoon destructief en niets kon meer  inspireren. Mensen praatten vaak over sterven en er was weinig tijd over. Zijn ogen hadden geen leven meer, want geen dokter kon er iets positiefs over zeggen. De tumor was onherstelbaar en werkte niet. Dat was de stand van zaken aan het einde van september. 

Omdat ik dacht dat alleen Noni hier kan helpen. Dus ik bracht hem zijn eerste doos en hij begon het te drinken. Hij verhoogde het sap in een relatief korte tijd van 3x 30 ml per dag tot 3x120 ml per dag.

Na ongeveer 3 weken was de man veranderd met een glimlach op zijn gezicht en een leven in zijn ogen . Nu we een subjectieve verbetering hadden bereikt, ontbrak het in elk geval nog aan iets tastbaars . Zijn laatste bloedtest na ongeveer 6 weken met Noni bracht toen het gehoopte bewijs. Al zijn bloedtellingen waren verbeterd, en met name zijn tumormarker (Tumor Identification Unit), die was verkleind  van 7,99 in 2 maanden tijd.

Het is gaat nog steeds erg goed met  hem .. Vandaag de dag komt niemand van zijn huis weg zonder van Noni te hebben geleerd. Het is gewoon een wonder geworden. Niemand mag dit sap missen.

Claus

 

Kijk eens  op www.van-nature-gezond.nl  . In ons team zijn veel ervaringen met chronische pijnen

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug. 

Wil je meer info : bel Joop Kamperman op 0637332901 of  chat

Van Nature Gezond