fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Wat is reuma

Reuma is een verzamelnaam van meer dan 100 verschillende aandoeningen . Ze hebben allemaal te maken hebben met klachten in gewrichten en/of spieren. Reuma komt voor bij zowel oude als jonge mensen. De meeste voorkomende reumatische aandoeningen zijn chronisch. Het is niet te genezen, maar wel goed te behandelen. Zonder behandeling worden de klachten vaak erger.

 

reumaReuma is te herkennen aan:

• Pijn, roodheid en zwelling van de gewrichten

• Stijve armen en benen, vooral in de ochtend

• Typerend voor de ‘reumatische voet ‘ zijn knobbels bij de tenen die daardoor scheef groeien.

• Soms gaan ze over elkaar staan met als gevolg het ontstaan van hamertenen, klauwtenen, likdoorns en eelt plekken

• Veranderende stand van tenen en voeten• Schoenen passen niet meer goed, lopen gaat moeilijker en is pijnlijk

• Intense vermoeidheid   

       

Wist u dat :

• De gemiddelde leeftijd van mensen met chronische pijn 50 jaar is

• Zeven op de tien pijnpatiënten vrouw is

• 64 procent van de pijnpatiënten ernstige tot zeer ernstige klachten heeft

• 58 procent van de patiënten zoekt langer dan een jaar naar een goede  behandeling

• Bij 41 procent is nooit een diagnose gesteld of oorzaak gevonden

• Bij 25 procent van de patiënten is de oorzaak van de chronische pijn niet  bekend

• 20 procent van de mensen met chronische pijn heeft geen arts of behandelaar bezocht.

 

Ervaringen van lotgenoten met reuma:

Mijn naam is Chantal 43 jaar,

Voordien had ik mijn werk moeten halveren omdat ik rugklachten had door de reuma en daarbovenop heb ik ook osteoporose ( botontkalking ) en er is ook al artrose opgetreden op verschillende plaatsen, daar zal je mee meten leren leven zeggen de dokters en specialisten. Dat maakte mij zo zenuwachtig dat ik er depressief van werd. Ik leerde deze juice kennen via een vriend. Ik ben de dag daarna begonnen met drinken, 100% natuurlijk sap dat kan toch niet slecht zijn voor de gezondheid. Maar dat het zo'n verbetering ging brengen had ik nooit verwacht. Ik heb er zeker geen spijt van, nu nog ontdek ik dingen die veranderd zijn.

 

Reuma :

Onze dochter van 17 begonnen met deze juice. Zij heeft sinds 2 jaar een ernstige vorm van reuma. Tot onze verbazing reageerde zij al na een paar dagen zeer positief op deze juice. Zij heeft 2 jaar lang vocht in haar knieën en veel pijn .Regelmatig zijn haar knieën gepuncteerd en met Prednison ingespoten.

Met lede ogen moesten wij dit aanzien. Zij spuit wekelijks Enbrel in haar lichaam ,waarvan bekend is dat dit haar immuunsysteem aantast en zij gebruikte 2jaar lang Prednison en 3x daags diclofinac en 20 mg Arava.

Nu - na 14 dagen - gaat de wereld weer voor haar open ,paardrijden wat haar passie is gaat nu weer Zij barst van de energie en levenslust en iedere dag zegt ze : "mam ik heb geen pijn". U begrijpt dat wij heel enthousiast zijn en hopen dat deze progressie doorgaat zodat zij kan minderen met al die schadelijke medicijnen.

 

Bechterew:

Uiteindelijk werd bij Ralf de ziekte van Bechterew vastgesteld. Achteraf hadden wij het enorme geluk deze juice hebben leren kennen.

 

Reuma: Syndroom van Tietze :

Pieter die sinds hij deze juice drinkt géén last meer heeft van het syndroom van Tietze, ontstekingen van het kraakbeen wat een vorm van reuma is. Hij is nu pijn vrij en gebruikt geen medicijnen meer.

 

Ervaringsbericht van Anna

Toen wij deze juice leerden kennen waren wij heel sceptisch. Na een goede uitleg ben ik het toch gaan proberen toen ik een zware griep had. Ik merkte na een half uur dat ik flink was opgeknapt.

Ik bleef dagelijks deze juice drinken en na verloop van tijd merkte ik dat ik geen medicijnen meer nodig had tegen mijn hoofdpijn. Mijn hele welzijn was sterk verbeterd. Ik leefde zelf gezonder en dronk geen 2 liter koffie meer op 1 dag. Ik dronk nu dagelijks bijna 2 liter water. Mijn artrose was verdwenen en ik kon ’s nachts weer normaal doorslapen. Sinds ik deze juice gebruik heb ik geen blaasontsteking meer.

Anna K.

 

 Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

Herkenbaar :

Is dit voor je herkenbaar. Bel of mail ons voor meer informatie ! Kunnen we uitleggen wat we voor je kunnen betekenen.

 

 

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.