fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Rugpijnen en hernia :

Ervaringen van Petra :

Ik ben al mijn hele leven zwaar rug patiënt. Mijn rug en nek zijn beiden helemaal versleten, daarnaast heb ik een dubbele nekhernia en een rughernia. 

Jaren geleden lag ik hele dagen op bed met enorm veel pijn, ondanks alle pijnstillers die de dokter had voorgeschreven. Daarnaast was ik zó moe dat ik hele dagen en nachten doorsliep, ik kon niet meer normaal functioneren. Een meer dan logisch gevolg was dat ik hierdoor een depressie kreeg.

Ik slikte ondertussen 8 tot 9 pijnstillers per dag , ontstekingsremmers, twee verschillende antidepressiva, drie incontinentiepillen en op slechte dagen gebruikte ik ook nog morfine. 

Ik ben toen in aanraking gekomen met deze -juice. Ik ben begonnen met het drinken van een halve liter per dag. Dit hielp me meteen met de pijn. Ik was positief dus ging door. Echter, na drie weken kreeg ik een terugslag en heb ik drie dagen ontzettende pijnen gehad. Na die drie dagen kwam de omslag, ik ging bergopwaarts.

Ik bemerkte de dagelijkse verbetering met als gevolg dat ik sinds een aantal jaren  geen medicijnen meer slik en niet meer overdag op bed lig. Ik heb veel meer energie gekregen en wanneer ik me aan mijn eigen regels houd heb ik geen pijn meer. Ik moet natuurlijk geen zware dingen gaan doen.


Ik zal voor altijd deze juice moeten blijven drinken, maar dat vind ik absoluut niet erg. Het feit dat ik geen medicijnen meer hoef te gebruiken waar je alleen maar bijwerkingen van krijgt is mij vele malen meer waard! Ik heb nu weer levenskwaliteit!

Petra

 

Bekijk deze video : https://youtu.be/V2za7GuZkpo

 

Rughernia; het verhaal van Stef

Hij werkte jaren geleden als zzp-er timmerman. Langzaam maar zeker werd zijn rugpijn steeds erger. Uiteindelijk moest hij bij naar de huisarts die hem doorstuurde voor een röntgenfoto. Toen bleek dat hij bijna een hernia had.

De arts raadde hem aan te gaan omscholen. Zijn werk als timmerman in de bouw bezorgde hem te veel belasting van zijn rug. In een werkplaats zou dat veel minder belasting opleveren.Daar hoef je trap en trap af met alle ongelijke belasting.

Stef dacht dat het nog wel even door kon gaan. Maar in december was het einde oefening. Stef kon amper meer lopen van een zere rug.

Via en kennis hoorde hij van een juice uit Amerika. Samen met zijn vrouw – die moest autorijden- bezocht hij een presentatie van deze juice. Hij kreeg 2 grote glazen te drinken van deze juice. Later op de avond stond Stef te praten met een andere bezoeker van de presentatie. Zonder dat Stef het in de gaten had, had hij 20 minuten gestaan.

Stef is een vaste gebruik van de noni juice geworden. Zijn kwaliteit van leven is enorm verbeterd.

 

Bekijk de video over hernia :  https://youtu.be/DpAS_8yld7c

 

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.garantielabel

 

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

 

 

Gratis Ebook Ja, ik wil minder pijn:

ebook minderpijn   

 {osdownloads download_button 1 "download Gratis Ebook Minder Pijn"} 

 

Wil je meer info :  

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.