fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Ervaring van Sabine :Vaatvernauwingen  in de benen met ernstige pijn

Volgens een medische verklaring werd de buurvrouw haar moeder in mei met een amputatie van een been bedreigd, omdat de bloedsomloop absoluut slecht was. De vaten waren volledig versmald en ze leed voortdurend aan hevige pijn.

Ik adviseerde haar om onze Juice aan haar moeder te geven. In eerste instantie was iedereen terughoudend. Nadat de huisarts de informatie had gelezen, gaf hij het groene licht, met de hint ... wel, als je het gelooft ...

Op 29 juli heeft mijn buurvrouw besloten dat de amputatie niet door kan gaan. Ze kocht de eerste flessen juice bij me. Dezelfde avond begon de moeder te drinken. Ik sprak met mijn buurvrouw 4 dagen later.

Ze vertelde me dolblij dat haar moeder geen pijn meer had . En dat ze van de huisartsenpraktijk zelfs helemaal naar huis ging zonder het gebruikelijke " Noodstops! "

Al na 2 dagen voelde ze een duidelijke opluchting en kon het zelf niet geloven

Sabine   

  

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat je leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben bij onze noni –juice.

 

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij je werken. Of het bij jou werkt kun je zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mens het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

 

Wij zijn ontzettend trots op ons garantie-label.

Elke nieuwe klant 90 dagen garantie heeft de kans om het product te proberen. Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.

 

Wil je meer info : 

Team Van Nature Gezond

Bel nu  :  0637332901   

Chat    : https://m.me/VanNatureGezond

Mail     : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.