fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

 

Gezond blijven met noni-juice:                

In deze tijden, met alle vervuiling, stress en achteruitgang van voedingswaarden in levensmiddelen, is gezondheid voor iedereen een item waar extra aandacht en energie moet worden geplaatst. Noni-juice is daar een volmaakt hulpmiddel bij. Het geeft natuurkracht en zijn er problemen, dan levert Noni-juice vaak een bijdrage aan het oplossen op.

 

niet vruchtbaar

 

Noni-juice is een oud beproefd middel om gezond te blijven.

 

 

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft de heilzame werking van Noni:

 

- Bevordert de weerstand door ondersteuning van het immuunsysteem

- aanpak van chronische gewrichts- en spieraandoeningen

- verbetering van het ontbijt 

- bloeddrukverlaging

- regelmatiger stoelgang door verbeterde darmfunctie 

- opzienbarende verbetering bij huidproblemen

- elimineert giftige stoffen uit het systeem

- ondersteunt anti-kankertherapie

 

Historie van noni-juice:

2000 v. Chr;

Meer dan 2000 jaar geleden vertrokken de voorouders van de Tahitianen Zuidoost-Azië. Deze ontdekkingsreizigers namen levensnoodzakelijke traditionele planten met zich mee. Een van deze planten was noni. In rijke grond en lucht en zonder de concurrentie van andere fauna floreerde de noni plant goed. Noni was geen gewone voedingsvezel zoals vele planten die zich kolonisten met zich meebrachten, maar de grondslag van geëerde Polynesische tradities van voor de tijdsaanduiding. Noni werd gezien als een geschenk van de goden.

Het inzicht in de aard en het gebruik van de noni plant werd overgenomen van generatie op generatie in heel Polynesië. Noni werd een centrale pijler van hun beschaving. Door de eeuwen heen heen zijn hun kinderen geleerd de onderdelen van nieti te gebruiken om hun lichaam te versterken en mooier te maken, zowel innerlijk als uiterlijk. Tahitian Noni-producten oude tradities en positieve effecten van noni in de hele wereld.

Eeuwenoude tradities en modern onderzoek zijn geïnspireerd door de kracht van noni.

 

Boomplant:

inheemse volkeren in Polynesië gebruik de noni plant als product. De plant wordt de bootplant genoemd. Bij elke reis met de boot gaat de noni-plant mee, omdat de bevolking de kracht van de plant kent als medicijn en waar nodig;

 

1776:  Tomas Cook ontdekt Frans Polynesië en leert de noni plant kennen welke de inheemse bevolking gebruikt. Thomas Cook legt dit vast in zijn journaal

 

1942:  Het Amerikaanse leger schrijft in het boekwerk voor de soldaat, dat de noni vrucht kan bieden

 

1993:  Een moderne ontdekking

Voedingsdeskundigen waren in 1993 op zoek naar actuele natuurlijke voedingsmiddelen .Van een vriend in Tahiti kregen ze een pakje met een vrucht waarvan ze nog nooit hadden gehoord. Ze werd "noni" genoemd.

Ze reisen naar Tahiti waar alle mogelijke informatie over noni gezocht en verzameld werd. Bij mensen thuis en op straat luisterden ze naar getuigenissen en verhalen over de boeiende geschiedenis en natuurlijk weldaden van de geschreven noni vrucht. Ze bezochten ook traditionele gezondheidsbeoefenaars met directe kennis van generaties-oude tradities. Bij het horen van deze sterke geschiedenis waren ze  zich onmiddellijk bewust van het potentieel van noni door de weldaden om te voegen aan de hedendaagse voeding.

                                             

  Wat is zo bijzonder aan een noni:

 

· 5 groeistadia per giek

· Boom 8 meter hoog

· Bloeit en vruchtdragend 12 maanden per jaar

· Elke maand 500 kilo noni vruchten per giek

· Grote van een aardappel

                            

Pijnbestrijding

Uit onderzoek van de Universiteit van Metz in 1991 bleek dat onze noni-juice 75% van de werking van morfine kan bereiken. Dus veel minder pijn. Dit onderzoek werd uitgevoerd, toen dit niet op de markt te koop was. Dus er was geen invloed van een producent. 

 

 

Wil je meer info:  

Team Van Nature Gezond

Bel nu: 0637332901   

Chat:   https://m.me/VanNatureGezond

Mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.