fbpx ">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Share Buttons by E-MAILiT

Gezond blijven met noni-juice:                

In deze tijden, met alle vervuiling, stress en achteruitgang van voedingswaarden in levensmiddelen, is gezondheid voor iedereen een item waar extra aandacht en energie in gestoken zou moeten worden. Noni-juice is daar een volmaakt hulpmiddel bij. Het geeft natuurkracht en zijn er problemen, dan levert Noni-juice vaak een sterke bijdrage aan het oplossen daarvan.

 

noni vrucht

 

Noni-juice is een oud beproefd middel om gezond te blijven.

 

 

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft de heilzame werking van Noni omschreven:

 

- Bevordert de weerstand door ondersteuning van het immuunsysteem

- aanpak van chronische gewricht- en spieraandoeningen

- verbetering van de nachtrust 

- bloeddrukverlaging

- regelmatiger stoelgang door verbeterde darmfunctie 

- opzienbarende verbetering bij huidproblemen

- elimineert toxische stoffen uit het systeem

- ondersteunt anti-kankertherapie

 

Historie van noni-juice:

2000 v. Chr;

Meer dan 2000 jaar geleden verlieten de voorouders van de Tahitianen Zuidoost-Azië. Deze ontdekkingsreizigers namen levensnoodzakelijke traditionele planten met zich mee. Een van deze planten was noni. In rijke grond en zuivere lucht en zonder de concurrentie van andere fauna floreerde de noni plant goed. Noni was geen gewone voedingsvezel zoals vele planten die zich kolonisten met zich meebrachten, maar de grondslag van geëerde Polynesische tradities van voor de tijdsaanduiding. Noni werd beschouwd als een geschenk van de goden.

Het inzicht in de aard en het gebruik van de noni plant werd overgenomen van generatie op generatie in heel Polynesië. Noni werd een centrale pijler van hun beschaving. Door de eeuwen heen hebben Tahitiaanse ouders hun kinderen geleerd de bestanddelen van noni te gebruiken om hun lichaam te versterken en mooier te maken, zowel innerlijk als uiterlijk. Tahitian Noni-producten respecteren oude tradities en gunstige effecten van noni in de hele wereld.

Eeuwenoude tradities en modern onderzoek zijn geïnspireerd door de kracht van noni.

 

Boomplant:

inheemse volkeren in Polynesië gebruiken de noni plant als geneesmiddel. De plant wordt de bootplant genoemd. Bij elke reis met de boot gaat de noni-plant mee, omdat de bevolking de kracht van de plant kent als medicijn en wil gebruiken waar nodig;

Bekijk deze leuke korte video:

 

1776:  Tomas Cook ontdekt Frans Polynesië en leert de noni plant kennen welke de inheemse bevolking gebruikt. Thomas Cook legt dit vast in zijn journaal

 

1942:  Het Amerikaanse leger schrijft in het boekwerk voor de soldaat, dat de noni vrucht redding kan bieden

 

1993: De herkomst van Tahitian Noni ™ dranken

Meer dan vijftien jaar geleden ontving John Wadsworth, een voedingswetenschapper uit Utah en later een van de oprichters van Tahitian Noni International, van een vriend in Tahiti een pakje met een vrucht waarvan John nog nooit had gehoord. Ze werd “noni” genoemd.

Toevallig was John toen op zoek naar actuele natuurlijke voedingsmiddelen of ingrediënten waarmee hij een nieuw wellnessproduct zou kunnen ontwikkelen. Met zijn nieuwsgierigheid naar boven gedreven startte hij onderzoek naar deze gezien noni vrucht. Zijn eerste vondsten waren boeiende gegevens van dr. Ralph Heinicke, een wetenschapper werkzaam in Hawaï die enkele belangrijke ontdekkingen over de noni plant had gedaan. Het was niet te verbazen dat John voelde dat hij iets op het spoor was.

 

Een moderne ontdekking

Kort daarna reisde John naar Tahiti waar hij alle mogelijke informatie over noni zocht en verzamelde. Hij lacht met mensen thuis en op straat en luisterde naar getuigenissen en verhalen over de boeiende geschiedenis en natuurlijke weldaden van de opmerkelijke noni vrucht. John bezocht ook traditionele gezondheidsbeoefenaars met directe kennis van generaties-oude tradities die de oude weldadige applicaties van de noni fabriek in stand hielden. Bij het horen van deze sterke geschiedenis was John zich onmiddellijk bewust van het potentieel van noni door de weldaden ervan toe te voegen aan de hedendaagse voeding.  

    

1996: Morinda werd opgericht en bracht de nonisap op de markt onder de naam Tahitain Noni

 

2003: Morinda kreeg de Europese goedkeuring om Tahitiaanse nonisap op de markt te brengen. Het begon

             van een stormachtige ontwikkeling

 

2019: Morinda en NewAge fuseerden en zo ontstond    

                   noni bij NewAge                              

                                                         

  Wat is zo noni bomen 3bijzonder aan een noni:

 

· 5 groeistadia per giek

· Boom 8 meter hoog

· Bloeit en vruchtdragend 12 maanden per jaar

· Elke maand 500 kilo noni vruchten per giek

· Grote van een aardappel

                            

 Ervaringen van gebruikers van nonisap bij:

· Fibromyalgie

· Hoofdpijn

· Migraine

· Reuma

· Gewrichtspijnen

· Nek- en rughernia

· Whiplash

· Versleten kleed

· Cholesterol 

· Depressie

· Eczeem

· Psoriasis

· Parkinson

· Trombose

· Brandwonden

 

 

Pijnbestrijding

Uit onderzoek van de Universiteit van Metz in 1991 blijkt dat onze noni-juice 75% van de werking van morfine kan bereiken. Dus veel minder pijn. Dit onderzoek werd uitgevoerd, toen deze sap nog niet op de markt te koop was. Dus er was geen invloed van een producent. 

 

Even de pijn vergeten!

Wat zou dat geweldig zijn. Maar chronische pijn komt voor bij meer dan 2 miljoen Nederlanders. Het gaat daarbij om alle vormen van pijn die langer duurt dan drie maanden. Het haalt je leven compleet overhoop. Je wilt nog niet zoveel, maar kan het vaak niet meer. Het is voor de buitenstaander niet zichtbaar wat veel onbegrip met zich meebrengt. Dat maakt mensen verdrietig en depressief.

Chronische pijn wordt bij tal van indicaties vastgesteld. Vaak is pijn de hoofdaandoening, soms een bijkomende klacht, hiel vaak de meest invaliderende factor. Veel patiënten met chronische pijn zijn niet van minder goed in staat om arbeid te verrichten, wat direct de leefsfeer en eigenwaarde raakt.

 

Ervaringen Chronische pijnen: even een paar voorbeelden:

Migraine - Jeanet:

Ik had van soorten af ​​aan al veel last van hoofdpijn migraine Dan was het naar bed, licht uit en zo min mogelijk geluid. Soms duurde het wel 2 tot 3 dagen voordat de aanval over was. Ik leerde noni kennen.

 

Fibromyalgie - Vicky:

Ik was gediagnosticeerd met fibromyalgie en de pijn was een dagelijkse strijd voor mij. Ik had al jaren diverse soorten pijnstillers.

 

 Chronische pijn - Gerda

Ik had vooral last van overgangsklachten (slechte slapen, zweten en wisselende stemmingen) chronische schouderklachten en migraine 

 

Rughernia; het verhaal van Stef

Hij werkte jaren geleden als zzp-er timmerman. Langzaam maar zeker werd zijn rugpijn steeds erger. Aanbevolen moest hij bij naar de huisarts die hem doorstuurde voor een röntgenfoto. Toen bleek dat hij bijna een artroae had.

De arts raadde hem aan te gaan omscholen. Zijn werk als timmerman in de bouw bezorgde hem te veel belasting van zijn rug. In een werkplaats zou dat veel minder belasting opleveren. Daar hoef je trap en trap af met alle op vergelijkbare belasting.

Stef dacht dat het nog niet eens door kon gaan. Maar in december was het einde oefening. Stef kon amper meer lopen van een zere vloerkleed.

Via en kennis hoorde hij van een noni juice uit Amerika. Samen met zijn vrouw – die moest autorijden- bezocht hij een presentatie van deze noni juice. Hij kreeg 2 grote glazen te drinken van deze noni juice. Later op de avond stond Stef te praten met een andere bezoeker van de presentatie. Zonder dat Stef het in de gaten had, had hij 20 minuten gestaan.

Stef is een vaste gebruiker van  noni juice geworden. Zijn kwaliteit van leven is enorm verbeterd.

 

Louise :

Toen ik elf jaar geleden deze noni juice probeerde, was dat de belangrijkste beslissing die ik ooit had genomen. Mijn gezondheid en welzijn zijn verbeterd. Ik heb meer levenskracht en leid een voller leven.’

 

David :

Deze juice is een geweldig product waardoor mijn mentale en fysieke activiteit is toegenomen. Ik voel me overdag niet moe. Deze noni juice bevat vitamine C, die bijdraagt aan een normale energieopwekkende stofwisseling waardoor ik minder moe ben.

 

Maria :
Mijn naam is Maria en wil je mijn verhaal te vertellen. Ik wil duizenden mensen moed inspreken. Ik had jaren zware hoofdpijn en artrose in de knie.

Ik leerde via vrienden over deze juice .Nu de volgende feiten na meer dan 3 maanden:
- Hoofdpijn langzaam afgenomen en is nu bijna helemaal verdwenen.
- De artrose in de knie is voorbij. 
- Mijn conditie is elke dag beter en ik voel me herboren als nieuw. 
- De ontstekingen in het lichaam zijn volledig verdwenen.
- Het mooiste compliment dat ik werd gemaakt op moederdag toen een goede vriend me zei, dat ik 10 jaar jonger uit zou zien.

 

Versleten rug en nekwervels :Ervaringen van Petra :

Ik ben al mijn hele leven zwaar rug patiënt. Mijn rug en nek zijn beiden helemaal versleten, daarnaast heb ik een dubbele nekhernia en een rughernia. 

Jaren geleden lag ik hele dagen op bed met enorm veel pijn, ondanks alle pijnstillers die de dokter had voorgeschreven. Daarnaast was ik zó moe dat ik hele dagen en nachten doorsliep, ik kon niet meer normaal functioneren. Een meer dan logisch gevolg was dat ik hierdoor een depressie kreeg.

Ik slikte ondertussen 8 tot 9 pijnstillers per dag, waaronder paracetamol, codeïne, ontstekingsremmers, twee verschillende antidepressiva, drie incontinentiepillen en op slechte dagen gebruikte ik ook nog morfine. 

Ik ben toen in aanraking gekomen met deze noni-juice. Ik ben begonnen met het drinken van een halve liter per dag. Dit hielp me meteen met de pijn. Ik was positief dus ging door. Echter, na drie weken kreeg ik een terugslag en heb ik drie dagen ontzettende pijnen gehad. Na die drie dagen kwam de omslag, ik ging bergopwaarts.

Ik bemerkte de dagelijkse verbetering met als gevolg dat ik sinds een aantal jaren  geen medicijnen meer slik en niet meer overdag op bed lig. Ik heb veel meer energie gekregen en wanneer ik me aan mijn eigen regels houd heb ik geen pijn meer. Ik moet natuurlijk geen zware dingen gaan doen.


Ik zal voor altijd deze noni juice moeten blijven drinken, maar dat vind ik absoluut niet erg. Het feit dat ik geen medicijnen meer hoef te gebruiken waar je alleen maar bijwerkingen van krijgt is mij vele malen meer waard! Ik heb nu weer levenskwaliteit!

Petra


Hein:
Mijn uiteindelijke lot was dat ik besloot er mee te gaan leren leven, met de uiterlijke symptomen van parkinson /ms. Ik kon haast geen glas vasthouden, zo beven deed ik.

Tot ik in via een werkgeefster in contact kwam met deze  noni juice .
Wat er toen met me gebeurde zal ik NOOIT vergeten:


Binnen 1 dag nadat ik met de eerste glazen begon had ik al merkbaar resultaat .
Ik had niet durven denken dat er nog iets in de wereld zou zijn waardoor ik niet meer tril en beef in mijn armen en handen
Het gevoel om na al die jaren weer een normaal leven te kunnen leiden zonder te lijden: FENOMENAAL       

 

Geef het de kans :

Of noni juice bij jou werkt, kan niemand van te voren zeggen. Ieder mens is verschillend. Geef het 90 dagen de kans.

Ons lichaam vernieuwd zich elke 90 dagen op celniveau. Door het 90 dagen te gebruiken, heeft lichaam de kans het geheel in zich op te nemen, dus met maximale resultaat

Wij zijn er van overtuigd dat je leven er over 90 dagen heel anders uit kan zien.

 

garantielabel90 dagen garantie;

Elke nieuwe klant heeft 90 dagen garantie en kans op het product om te proberen. Omdat noni-juice een 100% natuurproduct is, heeft het tijd nodig.

 

Is de klant na 90 dagen niet tevreden, dan krijgt deze het geld terug.Lees de voorwaarden.

 

 

 

 

Wil je meer info:  

Team Van Nature Gezond

Bel nu: 0637332901   

Chat:   https://m.me/VanNatureGezond

Mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.