fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html
Artrose :
Kan het met mijn darmen te maken hebben?
 
Mensen staan er vaak niet bij stil dat hun darmgezondheid belangrijk kan zijn voor hun gezondheidsvragen. De darmgezondheid kan invloed hebben
op je gezondheid in het algemeen.
Lange tijd werd er gedacht dat reuma veroorzaakt wordt door ontsteking, en artrose door slijtage.
Dat is ook waar; vaak is overbelasting of een blessure de eerste oorzaak van artrose. Maar het lichaam reageert op kwetsuren met ontstekingsreacties in een poging de schade te repareren. Als dat niet lukt, kan de ontsteking chronisch worden met op den duur artrose tot gevolg
Zowel in de medische wetenschap als in de samenleving in het algemeen groeit de belangstelling voor de rol van voeding bij het zo lang mogelijk behouden van de gezondheid
lees meer op deze siteen op de besloten Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/teamnoni
 

artrose

Wat is een Carlosmomentje?

Een gebaar dat voor jou klein voelt, maar voor de ander heel waardevol is. Dat is een Carlosmomentje; klein gebaar, groot geluk. Het begon ooit toen oprichter Jaap Bressers na een duikongeval in paniek wakker schrok op de intensive care. In plaats van allerlei technische handelingen uit te voeren legde de verpleger een hand op Jaap’s schouder en zei ‘It’s okay’. Het zal je niet verbazen dat deze verpleger Carlos heette.

Iedereen wil wel iets goeds doen, maar vaak weten we niet goed wat. Of we doen het al lang en staan er niet stil bij wat het voor een ander betekent. Met een Carlosmomentje kan iedereen op zijn eigen manier het verschil maken. Simpel en leuk. Doe ook mee!

carlos momentjes

Ons menselijk lichaam is een ongelooflijk technisch vernuft met een enorm herstellend vermogen. Voorwaarde is dat het op de juiste wijze wordt verzorgd ,met goede voeding en beweging.

Hippocrates van Kos  (Kos, ca. 460 v.Chr. – Larissa, 370 v.Chr.) was een Griekse arts.

Zijn naam betekent paardentemmer. Hij wordt beschouwd als de grondlegger, de 'vader' van de westerse geneeskunde omdat hij als eerste natuurlijke in plaats van bovennatuurlijke oorzaken voor ziekten zag.

lees meer op www.van-nature-gezond.nl

Hippocrates

parkinson    Parkinson
Het heeft even geduurd maar hier is mijn belevenis met noni juice:
Bij mij begon alles in de zomer   enkele jaren geleden.
Op dit moment had ik voor het eerst periodes dat ik vaker begon te knoeien met drinken, onleesbaar , schrijven en snel mijn evenwicht verloor. In het begin dacht ik nog dit gaat wel over, maar het werd steeds
erger.

Na 7 jaar tobben) ben ik voor het eerst begonnen met het inschakelen van specialisten in Den Bosch.
Na vele onderzoeken (scans, mri, bloed, spieren en zenuwen) begon het experimenteren met medicijnen omdat ze wat ik mankeerde niet direct een naam konden geven.

lees het hele verhaal op https://www.facebook.com/groups/teamnoni

klein logo     Van Nature Gezond:
 
Op onze site uitleg wat je allemaal kunt doen voor je eigen gezondheid.
Wetenschappers hebben eerst 400 plantaardige ingrediënten met bijzondere eigenschappen gezocht.
Daarvan werden 96 natuurlijke ingrediënten geselecteerd voor het Daily 3 system van Lovebiome.
Dit met een bijzondere werking voor ons microbioom = onze darmflora.
Kijk zelf maar op www.van-nature-gezond.nl
 
 

is de nieuwe naam van het bedrijf. Dit omdat de ontwikkeling sinds februari 2022 razend snel ging. Daarnaast blijkt onze microbioom een steeds grotere invloed op onze gezondheid te hebben.

      lovebiome            Lovebiome products

Harry Hoxsey, de “kwakzalver”die kanker genas.

Zijn vader gaf hem een kruiden-formule die bijzonder effectief zou zijn in het genezen van  kanker.Hoxsey was zeer rijk. Hij was een geboren vechter en voor niemand bang.

Deze video vormt het decor van de meest langdurige en kwaadaardige gevechten tussen een burger en de medische autoriteiten in de Amerikaanse geschiedenis.

Het verhaal begint met het item was eigenlijk goed nieuws leek.

Volgens de Hoxsey-legende werd zijn middel ontdekt door zijn grootvader John Hoxsey, die dierenarts was. Hij had een favoriete hengst, waarbij was vastgesteld dat deze kanker had. Hij nam het paard naar een weiland om daar te sterven. Maar 3 weken later was de tumor gestabiliseerd. Hij merkte dat het paard bijzondere planten at, dat geen onderdeel uitmaakte van zijn normaal dieet. In een jaar was zijn paard genezen.

Rughernia; het verhaal van Stef
Hij werkte jaren geleden als zzp-er timmerman. Langzaam maar zeker werd zijn rugpijn steeds erger. Uiteindelijk moest hij bij naar de huisarts die hem doorstuurde voor een röntgenfoto. Toen bleek dat hij bijna een hernia had.

Stef is een vaste gebruik van de noni juice geworden. Zijn kwaliteit van leven is enorm verbeterd.
lees meer op https://www.van-nature-gezond.nl/aandoe.../rugpijn-en-hernia

 

Eenvoud creëert snelheid; snelheid creëert inkomen.

Train je geest om op de meest eenvoudige en elegante manier te denken. GO Love Life is heel eenvoudig. We hebben dit bedrijf opgericht om alle complicaties, alle rook en alle spiegels te elimineren.

Dit is de eerste van drie berichten gewijd aan de elegante eenvoud van GO Love Life. Het eerste bericht viert het nummer 1. De tweede viert het nummer 2 en de derde viert het nummer 3. 1-2-3. Gemakkelijk.

U kunt erop vertrouwen dat iedereen, net als u, op zoek is naar de beste en meest effectieve manier om hun beste gezondheid en uiterlijk te bereiken. Iedereen, net als jij, schuwt ingewikkelde informatie en dure oplossingen.

Onze boodschap is simpel. Er is één ding dat u elke dag kunt doen om een ​​optimale gezondheid te bereiken.

 
Daily 3 is bedacht als het ultieme regime om je microbioom in balans te brengen, te versterken en te voeden. 96 unieke ingrediënten, elk met hun eigen verhaal, werden gecombineerd tot een systeem dat elke dag twee minuten nodig heeft om te consumeren.
Begin uw dag met Daily 3 en u zult het enige doen dat de grootste impact heeft op elk systeem en elke cel in uw lichaam.
Zo ontdekte ik de Power of One : ik deed een kastaudit. Ik opende mijn voorraadkastdeuren en bracht elk supplement, elke thee, elke eiwitmix, elke smoothiemix, elk kruid, mineraal, vitamine en elke maaltijdvervanger uit de kast en op mijn aanrecht.
Dan heb ik de kosten bij elkaar opgeteld. Ik merkte dat er meer dan een paar flessen, zakjes, bussen met producten waren die niet eens waren gebruikt! De kosten schokten me, het aantal schokte me, de complexiteit ontmoedigde me. Hoe kan iemand door al deze producten, berichten en regimes navigeren? Onmogelijk.

Polyphenolen = voor een betere darmmicrobioom

Deze voeding uit oude beschavingen maken deel uit van het Daily 3 system van GO Love Life

Ons GO Love Life Daily 3 systeem bevat de perfecte combinatie van gefermenteerde ingrediënten en andere pro-biotica uit 95 plantaardige bronnen die dit verbazingwekkende bacteriële leger vormen.
Onze darmmicrobiomen zijn gemeenschappen van meer dan 100 biljoen cellen die de biotische omgeving in ons lichaam vormen. Als het goed wordt verzorgd, kan dit microbioom onze grootste bondgenoot voor de gezondheid zijn. Of, als het wordt verwaarloosd, kan het de oorzaak zijn van ernstige gezondheidsproblemen.

Onze darmmicrobiomen zijn gemeenschappen van meer dan 100 biljoen cellen die de biotische omgeving in ons lichaam vormen. 
lichaam vormen. Als het goed wordt verzorgd, kan dit microbioom onze grootste bondgenoot voor de gezondheid zijn.
Of - als het wordt verwaarloosd - kan het de oorzaak zijn van ernstige gezondheidsproblemen
darmen

Deze kruiden en specerijen  maken deel uit van het Daily 3 system van GO Love Life

Genezende kruiden en specerijen

Onze ervaring en passie zijn ondernemerschap en zelfredzaamheid binnen de nieuwe ‘vrijheidseconomie’.

Wij geloven in de kracht van thuiswerken.

Wij geloven in de kracht van het creëren van inkomen en rijkdom buiten de traditionele mechanismen die nu al kapot gaan.

Wij geloven in kansen.

Wij geloven in de kracht die wordt gecreëerd wanneer iemands leven intern wordt opgebouwd en gecontroleerd, door eigen wil, visie en inspanning.

Models At Table Detox

Wat doen we?

Simpel gezegd, we gebruiken de goede dingen van de aarde om voor uw microbioom te zorgen. De aarde is een magisch prachtige plek - het heeft alles wat we nodig hebben om voor de microbiomen binnen en buiten ons lichaam te zorgen. De aarde staat vol met planten, plantaardige ingrediënten en superfoods die ons leven op talloze manieren tot zegen zijn. We hoeven alleen maar een beetje te graven.

In sommige gevallen... letterlijk.

.

Wie zijn we?
De oprichters van GO Love Life zijn een verzameling vrouwen en mannen die een gemeenschappelijke band delen: een krachtig respect voor en een diepe liefde voor de schatten van de aarde. Deze diepe gevoelens groeiden in ons terwijl we de transformerende ervaring hadden om een van ' s werelds krachtigste supervruchten - noni - naar de moderne wereld te brengen.
logo_site_GO_love_Life.png

PhytoPower is een geweldige combinatie van probiotica,prebiotica, hele voedingsmiddelen en spijsverteringsenzymen, gemengd om de perfecte darmmicrobioomomgeving te creeren en te cultiveren.

 

Infra rood Gefermenteerde Noni