fbpx ="">
google-site-verification:googled80cf453c849ffb5.html

Migraine is een ernstige vorm van hoofdpijn .

De oorzaak is vaak een vaatprobleem. De pijn is meestal het ergst aan de zijkanten van het hoofd. Migraine kan zich ook op 1 kant van het hoofd voordoen.

Vormen van migraine

Er zijn verschillende vormen van migraine bekend. Een 'gewone' vorm van migraine bestaat uit aanvallen van zware hoofdpijn en wordt voorafgegaan door een aura. Veel vrouwelijke patiënten met migraine hebben rondom de menstruatie een aanval; als de aanval uitsluitend met de menstruatiecyclus samenvalt, wordt dit ook wel menstruele (hormonale) migraine genoemd. De ernst, duur en frequentie van migraineaanvallen verschilt sterk per patiënt.

 

Symptomen

Het belangrijkste kenmerk van migraine is dat het in aanvallen voorkomt, die (onbehandeld) enkele dagen kunnen duren. De kenmerken van een aanval zijn in vier fasen te verdelen:

Sommige migrainepatiënten worden kort tevoren gewaarschuwd voor een migraineaanval. Waarschuwingstekenen kunnen zijn:

 • Stemmingsveranderingen
 • Overgevoeligheid voor prikkels (lawaai, licht, geuren)
 • Verstoorde slaap of geeuwen
 • Vals) hongergevoel/trek in bepaalde voedingsmiddelen

 

Oorzaak

Migrainepatiënten hebben een verhoogde gevoeligheid voor prikkels die een aanval van migraine kunnen uitlokken. Deze ‘prikkeldrempel’ is deels erfelijk bepaald; in sommige families komt migraine meer voor dan in andere. De auraverschijnselen ontstaan door een golf van verhoogde hersenactiviteit. Vervolgens dooft de hersenactiviteit gedurende 30 tot 60 minuten bijna volledig uit. Deze verspreidende golfbeweging van hersenactiviteit wordt ook wel een cortical spreading depression (CSD) genoemd. Dit kan leiden tot verschillende uitvalsverschijnselen kenmerkend voor de aurafase.

De CSD leidt waarschijnlijk ook tot een verhoogde activering van een centraal hoofdpijncentrum in de hersenen (het trigemino-vasculaire systeem). Via een ontstekingsmechanisme laten verschillende chemische boodschappers in de hersenen (neuropeptides) de hoofdpijn toenemen.

Bron hersenstichting

 

Zijn dit jouw ervaringen ?  :

 • de neuroloog schrijft alleen maar medicijnen voor die ook niet altijd helpen
 • Je zit vast in een eindeloze spiraal en je zou daar zo graag uit willen komen
 • Je wilt zo graag een oplossing voor de migraine vinden
 • Je bent al talloze keren door de mallemolen geweest
 • Mensen die alternatieve geneeswijzen met hoongelach naar het land der fabelen verwijzen, hebben makkelijk praten
 • Je vraagt je weleens af of ze niet ook voor de bijl zouden gaan
 • Als ze zélf hadden geleden aan een alles ontwrichtende kwaal
 • Als ze jarenlang medicatie hadden geslikt die hen zwaar en suf maakte, maar die de ziekte niet wegnam

 

Bekijk deze video over migraine : https://youtu.be/NoGnwk0mm_o

 

 

Onze juice bestaat al 20 jaar !   

Uit onderzoek van de Universiteit van Metz in 1991 blijkt dat onze juice 75 % van de werking van morfine kan bereiken. Dus veel minder pijn.

Dit onderzoek werd verricht, toen deze juice  nog niet op de markt te koop was. Dus er was geen invloed van een producent. 

Werkt het ?!:Of u er baat zult hebben, weet niemand. Dat kunt u alleen vaststellen, door het 90 dagen te proberen. Kijk naar ons unieke garantie-label.  

Overtuiging en wel eerlijk :Wij hebben de overtuiging dat Uw leven er over 3 maanden heel anders uit kan uit zien. Er zijn wereldwijd heel veel ervaringen van mensen die er echt baat bij hebben.

Maar eerlijk is eerlijk, niet alles zal bij u werken; Of het bij werkt kunt u zelf alleen vaststellen door het te gaan gebruiken. Het is een gegeven dat geen mensen het zelfde is. Het blijft een wonderlijk iets maar ieder mens is anders en reageert anders.

                                                  

Testimonials migraine

Jeanet : migraine :

 Ik heb van kinds af aan al veel last van hoofdpijn/ migraine. Dan was het naar bed, licht uit en zo min mogelijk geluid. Soms duurde het wel 2 tot 3 dagen voordat de aanval over was. Ik heb al heel veel geprobeerd. Heel vaak bij de huisarts, heel vaak in het ziekenhuis.

Veel homeopathische middelen geprobeerd. Van allerlei pijnstillers geprobeerd maar die hielpen ook niet geweldig. Paracetamol  hielp zo bij zo al niet. Ik zei al eet ik een heel doosje op, dan heb ik nog hoofdpijn. Ibuprofen hielp een beetje maar dan moest ik de 400mg nemen.  Van de huisarts kreeg ik zware pijnstillers voor de migraine. Maar die probeerde ik zo weinig mogelijk te nemen in verband met de bijwerkingen.

Toen ik voor het eerst over noni hoorde dacht ik :  ja dat zal wel. Ik had al zoveel geprobeerd. Ik ben op een gegeven moment er toch mee begonnen en het blijkt echt te helpen. Ik kan iedereen met hoofdpijn of migraine aanraden met noni te beginnen. 

Vickie : Migraine :

Toen ik voor het eerst begonnen met het drinken van de Noni Juice  wist ik  echt niet wat ik kon  verwachten. Ik wist gewoon dat mijn ouders met heel hun hart geloofden dat ze het  meest prachtige product hadden gevonden. Ik was gediagnosticeerd met fibromyalgie en de pijn was een dagelijkse strijd voor mij. Ik had al jaren diverse soorten  pijnstillers. Nu een jaar later, heb ik niet meer  de strijd van de pijn van fibromyalgie zoals ik ik die  vroeger had. Ik heb mijn ups en downs , maar ik heb geleerd om mijn dosering noni aan te passen als dat nodig is. Ook had ik  last van slopende migraine/ hoofdpijn. Ik heb nog steeds af en toe hoofdpijn, maar bij lange na niet zo erg en dat was. En het wordt  steeds minder en minder naarmate de tijd vordert.  Ik heb persoonlijk vond ik zelf  een veel betere gezondheid en veel minder pijn sinds ik begon te drinken van de Noni Juice.  Ik ben nu vrij van alle pijnstillers, dankzij de Noni Juice! Ik heb veel meer energie, een betere gezondheid en meer zelfverzekerdheid dan ik in jaren heb gehad!. 

Vickie  

 

Isabel B :hoofdpijn:

 Sinds 8 jaar drink ik regelmatig het eerst op de morgen  nonisap en wil hem niet willen missen!  Het effect op mijn algemeen welzijn  is enorm. Mijn immuunsysteem is dus sterk verbeterd, heb ik meer energie voor de dag en de hele metabolisme in het lichaam werkt veel soepeler. Ik had een koorts en hoofdpijn en voelde me zeer 2-3 weken slecht.De originele Tahitian Noni Juice helpt me tegen mijn  hoofdpijn. Dan laat ik elk half uur  een klein slokje in de mond smelten  en drink veel water. In de  meeste gevallen is na 2 uur  alles weer in orde en ik heb me geregenereerd. 

Isabel B.    

                            

Gundi : migraine

Ik ben in Mei 2007 begonnen met Tahitian Noni. Ik had vooral last van overgangsklachten (slecht slapen, zweten en wisselende stemmingen) chronische schouderklachten en migraine. Mijn overgangsklachten zijn helemaal weg en ook mijn schouderklachten zijn verleden tijd. Ook heb ik nog maar weinig last van mijn migraine en kan veel beter ontspannen. De Tahitian Noni kan mijn schouderklachten niet genezen maar het helpt wel de pijn te bestrijden. Ik neem nu nog maar 2 tot 3  borrelglaasjes per dag. Ik heb veel meer energie en merk dat mijn immuunsysteem veel sterker is geworden. En merk dat ik ook na het sporten nog fit ben. Gundi

 

Birgit :Druk in het hoofd:

pijnlijke benen, problemen met de schildklier, slechte bloedwaarden, pollenallergie en intolerantie  voor vruchten van mijn dochter

Ik had geen grote gezondheidsproblemen, maar altijd een druk in het hoofd, alsof het in een doos werden geperst. Na 3 dagen met 2 x 30 ml Noni werd de druk al weg. Dat was in maart 2002. Voor een aantal jaren had ik in de zomer altijd pijnlijke benen, ik moest inwrijven met verkoelende gel. Ook mijn schildklier maakte me problemen. Sinds ik Noni neem ik had dit jaar geen moeite. mijn galblaas en 30 stenen werd verwijderd 1999 Niettemin, mijn bloedwaarden niet in orde waren. Maar de Noni heeft ook het.

Nu mijn dochter Birgit. 25 jaar jong. Sinds ze 4 jaar heeft ze een pollenallergie, de eerste die ik niet wist te interpreteren. Omdat we leven aan de zijlijn, ik dacht dat het is de spray of kunstmest, wat haar bedeviled. wreef altijd zijn ogen en zijn neus liep. Het werd steeds erger met de leeftijd, kon ze niet meer te eten vers fruit. Op 21, begon ze een Spritzenkur ze ongeveer 10.000, - DM kosten. Deze behandeling duurde drie jaar. In maart 2002 werd ze eindelijk klaar. In mei, zei ze tegen me, het was allemaal voor niets. De allergie is net zo erg als voorheen.

Nu gaf ik haar een fles Noni met, en vertelde haar om 's ochtends en' s avonds te nemen 30 ml. Op een mooie zondag gingen ze met een vriend voor een wandeling. Plotseling haar vriend begon te niezen en haar ogen waren rood en gezwollen, net als in haar verleden, het was. Alleen dan is het viel op mijn dochter Birgit, dat ze had nu geen problemen meer. elke ochtend 30 ml Noni Nu nemen we, zijn vol van energie en vitaliteit. 

 

Maria : zware hoofdpijn;

Mijn naam is Maria .en wil je mijn verhaal te vertellen, want ik wil duizenden mensen moed inspreken.Mijn beproeving begon 1977-1978 met permanente ernstige hoofdpijn, duizeligheid en hospitalisatie, waar je niets kon zien.

Ook een probleem met mijn rug zou kunnen worden behandeld met pijnstillers en culmineerde als de artsen met de zin dat men er kan niets doen. Later kwam artrose in de knieën nu.

Alle bloedwaarden zoals o.a. cholesterol, ontstekingswaarde en  lever waren slecht. In 2001, vanwege de vele medicijnen verloor ik het gevoel van smaak. Mijn bloeddruk was door de vele medicijnen is zeer hoog, wat leidt tot duizeligheid en ziekte dagelijks. Ik was mentaal aan het einde wat betekende dat ik bang was het krijgen van kanker.

In februari 2004 bezocht mijn man  voor het eerst een informatieavond van Tahitian Noni. De meningen en ervaringen van het product Noni drinkers klonk voor mijn man als een sprookje. In dezelfde maand, na mijn hoofdpijn weer ondraaglijk werd, bracht mijn man bracht een doos Noni mee naar huis.

Resultaat :

Ik begon meteen te drinken en kan de volgende feiten na meer dan 3 maanden:

- Hoofdpijn afgenomen langzaam en zijn nu helemaal verdwenen.

- De dagelijkse maagzuur verdwenen. De medicijnen die ik gestopt.

- De artritis in de knie (artrose) is voorbij. er niet langer gezwollen knie met als gevolg dat ik  

    niet meer nodig wandelaar.

 - Mijn conditie is elke dag beter en ik voel me herboren vandaag als nieuw. Ik heb opnieuw

    willen leven.

 

Wil je meer weten?

Team Van Nature Gezond

Bel nu: 0637332901   

Chat: https://m.me/VanNatureGezond

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.